ESL Pro League: Liquid - Evil Geniuses
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Perjantai-illan kunniaksi on luvassa huipputaisto, kun amerikkalaiset huippujoukkueet Liquid ja Evil Geniuses ottavat toisistaan mittaa. Ottelun voittaja lunastaa suoran paikan ESL Pro League North American finaalissa. Joukkueet ottivat yhteen jo lohkovaiheessa ja silloin voitto meni Liquidille lukemin 2-1. Tänään nähdään, mikä on joukkueiden tämänhetkinen vire tasan viikon tauon jälkeen.

Liquidin alkuvuosi ei ole ollut samaa dominointia kuin edellisvuonna. Joukkue on rypenyt pahoissa ongelmissa ja tappioita on tullut selvästi heikommille joukkueille. Liquidin isoin ongelma on ollut alkuvuonna yhtenäisen pelin puuttuminen. Joukkue on pullollaan supertähtiä, mutta tällä tasolla pelkkä yksilötaito ei tule riittämään. ESL Pro League NA:n lohkovaiheessa Liquid hävisi yllättäen kaksi ottelua. Tappiot he kokivat brasilialaiselle Furialle numeroin 1-2 ja maailman rankingin sijalla 32. majailevalle amerikkalaistiimi Swole Patrolille suoraan 0-2. Lohkon viimeisessä ottelussa Liquid otti voiton juurikin Evil Geniusesia vastaan. Ottelu oli hyvin tasainen ja joukkueen ykköstähti Jonathan”EliGE”Jablonowski nousi ottelun ratkaisijaksi 90 tapolla kolmeen karttaan.

Evil Geniuses koki niin ikään Liquidin tapaan kaksi tappiota lohkovaiheessa. EG:n otteet olivat tappioista huolimatta positiivisiä ja varsinkin joukkueen amerikkalaispelaaja Vincent”Brehze”Cayonte oli jokaisessa pelissä huippuvireessä. EG:n yhtenäinen peli, heidän pelinsisäisen johtajan Peter”stanislaw”Jagruzin ansiosta, onkin joukkueen suurin ase. Joukkueen pelaajat pystyvät kaikki olemaan tiimin kantavia voimia ja heikkoja lenkkejä heiltä ei löydy. Tänään motivaation puutetta joukkueella tuskin tulee olemaan, sillä EG on kärkkynyt jo pitkään NA:n ykkösjoukkueen paikkaa Liquidin takana.

Karttavalinnat toistavat mitä luultavimmin joukkueille tuttua kaavaa, kun Liquid poistaa heidän inhokkikarttansa Trainin ja EG Overpassin. Pelattavien karttojen osalta ennustus on vaikeampi, sillä edellis kohtaamisessa joukkueet onnistuivat voittamaan toistensa karttavalinnat. Liquid luottaa luultavasti Inferno-karttaan, kun EG:lle suosiollisia valintoja olisi Nuke tai Dust2.

Joukkuiden edellistä kohtaamista peilaten on illan ottelusta tulossa tiukka ja ottelu tulee ratkeamaan pieniin yksityiskohtiin. Uskon molempien joukkueiden pystyvän voittamaan oman karttavalintansa tällä kertaa ja täten illan ottelu tullaan ratkaisemaan kolmannessa kartassa.

Pelivihje illan tasaiseen otteluun on yli 2,5 karttaa Betwayn maistuvalla 1.90 kertoimella! Kohteen voit pelata täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

Liquid – Evil Geniuses matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti