CS:GO - ESL One Cologne 2020 North America: FURIA - Gen.G
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan ainokaisessa ESL One Cologne 2020 North American kamppailussa ottavat yhteen brasilialainen FURIA ja pohjois-amerikkalainen Gen.G. Häviäjä on ulkona turnauksesta ja voittaja kohtaa tiistaina 100 Thievesin.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

onko furia saanut itsensä heräteltyä?

Avauskierroksella nähtiin kummia, kun selvä ennakkosuosikki FURIA otti tukkaan 2-0 Chaokselta. Mitään ei voi ottaa pois Chaokselta, mutta kamppailussa FURIAn pelaajat eivät todellakaan olleet hereillä. Yleensä tiimin kärkipäästä löytyvät Andrei ”arT” Piovezan ja Yuri ”yuurih” Santos löytyivät tuossa pelissä tiiminsä pohjalta. Kummankin +/- tilasto näytti sarjan päätyttyä -12 ja tämä on hyvin harvinainen näky. Henrique ”HEN1” Teles pelasi tavalliseen tapaansa hyvän pelin, mutta yksi pelaaja ei pysty aina kantamaan tiimiänsä voittoon.

Voidaan kuitenkin hyvin olettaa ettei samanlaista suoritusta nähdä tänään uusiksi, sillä tämä ei ole tiimille tavanomaista suoritusta.

onko gen.g nollannut nolon sulamisensa thievesiä vastaan?

Gen.G taisteli tiukasti 100 Thievesiä vastaan ja kummatkin ottivat oletetusti omat karttansa. Kolmannessa kartassa Gen.G johti peliä jo 9-3 ja näytti siltä ettei Thieves ole pääsemässä enää peliin mukaan millään. Jotain kuitenkin tapahtui Gen.G:n pelille, sillä tämän jälkeen tiimi hävisi peräti kahdeksan kierrosta putkeen. Tiimi yritti vielä päästä peliin mukaan, mutta Thieves pisti liian kovan vaihteen silmään ja ryösti sarjan itselleen.

Kenneth ”koosta” Suen oli sarjassa tulessa, mutta kärsi samasta ongelmasta kuin FURIA eli muulta tiimiltä ei tullut aivan liikaa apua.

kaRTTAETU TÄNÄÄN BRASSEILLA

Bannien ei tänään pitäisi tarjota yllätyksiä, kun FURIAlta nähdään perinteinen Dust2 ja Gen.G:ltä Overpass. FURIAlta todennäköisesti nähdään Train valintana, sillä Gen.G on ollut surkea siinä. Gen.G:ltä odotan Miragea ja ratkaisijana Nukea.

cs:go pelivihje: furia – gen.g

Kumpikin tiimi oli heikko avauskierroksella ja tasoa tullaan varmasti nostamaan tähän peliin. FURIA on paperilla kovempi tiimi tämän tapahtuessa ja kartatkin ovat heille tänään vain eduksi. Luotto laitetaan siis arTin johtamaan viisikkoon ja siihen, että tänään palataan normaalille tasolle joten pelivalintana on FURIAn puhdas pyyhkäisy.

Pelivihje: FURIA -1.5
Kerroin: 2.25 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia