CS:GO - ESL Pro League Season 12 Europe: OG - ENCE
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan toisessa ESL Pro League Season 12 Europen kamppailussa yhteen ottavat suomalainen ENCE ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG. ENCE pitää tällä hetkellä hallussaan A-lohkon kärkisijaa voitettuaan viidestä pelistään neljä. OG taas löytyy viidentenä kahdella voitolla viidestä pelistä.

LUNASTA UNIKRNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

KARKAAKO ENCE NAVILTA LOHKON YKKÖSSIJAN KANSSA?

ENCE on tällä hetkellä lohkon kärjessä, mutta vain yhden kierroksen ansiosta. Voitto tänään pistäisi NaVin tiukille, sillä ENCEn seuraava peli BIGiä vastaan pitäisi olla selvää kauraa.

Aleksi ”allu” Jalli on ollut tähän mennessä selvästi tiiminsä tehokkain pelaaja, mutta on tarvittaessa saanut tukea muulta tiimiltä. Tiimi kuitenkin tekee vielä pelissään reilusti kummallisia virheitä ajoittain ja tästä OG pystyy rankaisemaan. Aleksib on varmasti peliin hyvin valmistautunut, mutta samanlainen yhtenäinen suoritus kuin NaVia ja G2:sta vastaan pitäisi riittää tänään.

OG TÄNÄÄN PAKKOVOITON EDESSÄ

Jatkopaikan raja on tällä hetkellä vain kolmen pisteen päässä, mutta kun vain kaksi kierrosta on enää jäljellä niin tämä voitto on elintärkeä. Viimeisenä tiimi kohtaa Heroicin joka on juurikin tällä hetkellä yhden sijan ylempänä, mutta voi tällä kierroksella karata ulottumattomiin. OG on yksilöllisesti pelannut hyvän turnauksen Aleksib:tä lukuunottamatta, mutta viime kierroksella nähtiin NaVia vastaan miten Aleksandr ”s1mple” Kostyliev pystyi miltei yksin kaataamaan OG:n viisikon.

Iso kysymysmerkki tänään tulee myös jälleen olemaan millä ilmeellä OG pelaa oman karttansa. Melkein liian tutuksi on tullut miten peli saadaan käyntiin vain vastustajan karttavalinnassa ja omassa kartassa otetaan tukkaan. Inferno on osoittautunut tiimille hyväksi omaksi kartaksi, mutta ENCE tulee sitä tuskin tänään päästämään läpi.

kuinka hankala og:lle on oma kartta tänään?

Kummallakin tiimillä permabannina löytyy Vertigo ja iso kysymys on kumpi sen ottaa pois. ENCEn loogisin banni olisi tähän kamppailuun Inferno, joka todennäköisesti saisi OG:n valitsemaan Overpassin. ENCE tulee valitsemaan Trainin jos sitä ei ole bannattu ja bannin tapahtuessa Dust2. Ratkaisijaksi jäisi Mirage.

cs:go pelivihje: og – ence

Kertoimet ovat kamppailuun erittäin tasaiset ja syystäkin. Kumpikin tulee saamaan itselleen mieluisen kartan joka tasoittaa sarjaa paljon. Yksilöllisesti kummankin tiimin tähdet myös tuntuvat olevan sen verran kovassa tikissä, että kovalla luotolla uskaltaa lähteä hakemaan täyttä kolmen kartan kamppailua.

Pelivihje: Kartat: Yli 2.5
Kerroin: 1.90 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 18:30 
Kieli: Englanti

Kuvalähde: ESL

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia