ESL Pro League: Natus Vincere - Complexity
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Tämän maanantai-illan kruunaa kohtaaminen venäläisen Natus Vinceren ja Complexityn välillä. Tiimit jakavat tällä hetkellä B-lohkon viimeistä sijaa voitettuaan vain yhden kolmesta pelatusta pelistä. Pisteet ovat siis hyvin tärkeitä molemmille ja varsinkin NaVin niitä pitäisi tässä vaiheessa alkaa keräämään niitä urakalla.

NaVi avasi voittotilinsä forZea vastaan pelissä joka näytti menevän jälleen vastustajan hyväksi. NaVi kuitenkin paransi peliään huomattavasti ja teki erittäin vakuuttavan nousun Trainissa 4-12 tilanteesta joka ajoi lopulta pelin jatkoajan kautta kolmanteen karttaan. NaVi oli lopulta vahvempi 2-1 lukemin (12-16, 19-17, 16-13) ja erittäin positiivisena puolena pelistä esiin voi nostaa koko tiimin suorituksen tason. Aleksandr ”s1mple” Kostyliev ei edes lopulta ollut tiimin parhaiten suorittanut pelaaja, kun Denis ”electronic” Sharipov näytti pienen tauon jälkeen mihin hän todella pystyy päättäen pelin 1.16 ratingilla.

Complexity nappasi myös avausvoittonsa saksalaisesta BIGistä. BIG oli pelin ennakkosuosikki voitettuaan fnaticin sekä NaVin, mutta Complexity päätti viimein väläyttää myös onlinessa. Taivuttuaan avauskartassa näytti peli tukalalta, mutta Nukessa Benjamin ”blameF” Bremer kaappasi tiiminsä kantoon ja hoiti Owen ”oBo” Schlatterin avustuksella tiiminsä tasoihin sarjassa. Dust2 oli jälleen tavalliseen tapaansa erittäin tasainen, mutta BIGin kovasta yrityksestä huolimatta saksalaiset joutuivat taipumaan 14-16 ja Complexity hoiti sarjan 2-1 (9-16, 16-9, 16-14).

Overpassia ja Vertigoa ei tulla tänään näkemään, mutta pelattavat kartat saattavat tuottaa yllätyksiä. NaVi päätyi yllättäen Trainiin Dust2n sijaan forZea vastaan ja tänäänkin voi olla ettei perinteistä karttaa nähdä ennenkuin vasta ratkaisijana. Oletan tämän illan pelattavina karttoina Trainia, Nukea ja ratkaisijana Dust2:sta.

Edelliset pelit olivat jo parannusta molemmilta tiimeiltä, mutta kumpikin on yhä hyvin arvaamaton onlinessa. Kertoimet väittävät peliä hyvin yksipuoleiseksi, mutta todellisuudessa se ei sitä ole. S1mple on tietenkin s1mple, mutta hän tarvitsee jälleen tiimiään ja nähtiin mitä kävi kahdessa ensimmäisessä turnauksen pelissä. Complexity pystyy parhaana päivänään pistämään NaVin erittäin tiukille ja jos kumpikin tulee hieman hitaasti peliin niin voidaan olettaa todella tasaista kamppailua.

Kolmen kartan trilleri ei ole tänään kaukana paitsi jos s1mple pistää samanlaisia lukemia tauluun kuin BIGiä vastaan ja muu tiimi innostuu pelaamaan myös. Betway tarjoaa kolmelle kartalle kertoimen 2.05 ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun Betwayn pelitarjonnan näet täältä.

Peli käynnistyy maanantaina 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Matsien liveseuranta, striimit ja skabat löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Liity Telegram-ryhmään tästä

Liity Facebook-ryhmään tästä

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti