ESL Pro League: GODSENT - Spirit
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

A-lohkon illan viimeisissä peleissä on paljon suomalaisväriä, nimittäin ENCEn lisäksi peleillä on myös GODSENT. Eurooppalaistiimissä pelaa Jesse ”zehN” Linjala, joten hyvillä mielin myös tämän ottelun voi ottaa seurantaan. Joukkueet löytyvät lohkosta peräkkäisiltä sijoilta Spirit sijalla neljä ja GODSENT sijalla viisi. Euroopan sekajengillä ei ole ottelussa panosta, mutta venäläisillä vielä panosta riittää.
Spirit voitti aiemmin lohkossa Vitalityn, joka on lohkon sijalla kolme tällä hetkellä. Ranskalaiset jos häviävät tänään oman ottelunsa ja Spirit voittaa tämän ottelun, niin venäläiset pääsevät taistelemaan paikasta Pro Leaguen kakkosvaiheeseen.

HLTV:n rankingin listan sijalta 16:sta löytyvä GODSENT, aloitti turnauksen vahvasti menemällä ensimmäisessä ottelussaan Vitalitya vastaan jo 1-8 kartta johtoon Vertigossa, tämän jälkeen tapahtui valitettava sulaminen. Turnauksen ensimmäisen karttavoittonsa loppujen lopuksi vasta viimeisimmässä ottelussa ENCEä vastaan jonka he lopulta voittikin lukemin 2-1. Peli on ollut paikoitellen hyvää, mutta ailahtelu karttojen sisällä on ollut suurta.
Joukkueen paras tilastollisesti viime ottelussa oli Martin ”STYKO” Styk, joka on joukkuetta kantanut muutoinkin viime ajat. Selkeästi heikoin porukassa on ollut Kevin ”kRYSTAL” Amend, sillä ENCEä vastaan kaveri kirjautti jäätävän -21 tauluun ollen joukkueen heikoin tappotilastossa ja suurin määrä kuolemia.

Venäläinen Spirit joka löytyy maailmanlistan sijalta 24, on ollut vastustajansa tavoin ailahtelevainen. Voittonsa lohkossa tiimi on ottanut, niin ikään ENCEstä ja Vitalitysta. Spirit on kuitenkin osoittanut että online-muodossa pystyvät haastamaan tosissaan maailman kärkijoukkueita.
Yksilöillä venäläiset eivät kummemmin juhli, vaan taktiikat ja yhteispeli on se mikä heitä kantaa. Viimeisimmässä ottelussa maailmanranking kakkosta Astralista vastaan parhaana pelaajana toimi ukrainalainen Viktor ”somedieyoung” Orudjev ollen joukkueen ykkönen kaikissa tilastoissa.

Karttavalinnoissa ei nähdä tänään suurempia yllätyksiä. GODSENT bännii Miragen ja nappaa mitä luultavimmin Vertigon. Spirit luottaa omiin vahvuuksiinsa valitsemalla Trainin ja poistamalla Overpassin, koska venäläiset eivät halua jättää ratkaisua sinne. Joten karttoina todennäköisesti nähdään Vertigo, Train ja ratkaisevana karttana joko Dust2 tai Inferno.

Pelivihje illan matsiin on venäläisen Spirit:n -1,5 karttaa pohjautuen siihen, että heillä on paljon enemmän panosta illan ottelussa Kerroin pelivihjeelle on 2.85, jonka voit pelata täältä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun pelitarjonnan löydät täältä.

GODSENT – Spirit matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Matsien liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti