CS:GO - ESL One: Road to Rio: Dignitas - NIP
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Road to Rio – turnaus on päässyt jo hyvään vauhtiin. Kolmas pelipäivä sisältää jälleen paljon pelattavaa. Yksi mielenkiintoisista ottelusta käydään ruotsalaisten välillä, kun Dignitas ja Ninjas in Pyjamas kohtaavat. Saman maan tiimien kohtaamisessa on aina omat erikoisuutensa, sillä tiimit ovat harjoitelleet toisiaan vastaan usein. Molemmat ovat perillä toistensa kikoista, mutta onko jokin ässä jätetty hihaan ottelua varten?

pystyykö alavireinen dignitas haastamaan tänään?

Altavastaajana otteluun lähtevä Dignitas on mielenkiintoinen joukkue seurattavaksi. Varsinkin tämän päivän ottelussa on pisteiden lisäksi panoksena kunnia. Nykyinen Dignitas koostuu entisistä NIP:ssä pelanneista legendoista. Legenda sana lienee paikallaan. Onnistuihan tiimi ottamaan kammottavat 87 karttavoittoa putkeen LAN-tapahtumissa.

Ikä kuitenkin on tullut vastaan, kuten kaikessa muussakin urheilussa. Vanhat starat eivät oikein meinaa pysyä uusien tähtien perässä. HLTV:n listan sijalta 44 löytyvä joukkue onnistui kuitenkin heti ensi yrittämällä voittamaan tien kohti majoreita ensin avointen karsintojen kautta ja sitten suljettujen karsintojen kautta.

Ensimmäinen peli turnauksessa ei kuitenkaan lähtenyt voitokkaasti käyntiin. Vastassa oli kaikella kunnioituksella ranskalainen Heretics, joka ei turnausennakkoja lukiessa kuulunut varsinaisesti ennakkosuosikkeihin. Ottelun tulosta täytyy toki arvostaa ja Dignitas joutuu todellakin parantamaan peliään ja yllättämään jonkun isoista joukkueista, jos tiimi haluaa neljän parhaan joukkoon B-lohkossa.

Uusi aikakausi kohtaa vanhan

Voidaan hyvän omantunnon voimin puhua uudesta ja vanhasta aikakaudesta tämän otteluparin kohdalla. Tuossa aiemmin jo puhuttiin niin tänään NIP:n joukkue kohtaa niin sanotusi ex-joukkueensa. Uuden ajan NIP on saanut pelinsä hyvin raiteilleen ja löytyykin tällä hetkellä maailmanlistan sijalta kolmetoista.

Ruotsalaiset aloittivat vakuuttavasti vähän aikaa sitten päättyneessä ESL Pro Leaguessa. Joukkue otti kolmesta ensimmäisestä ottelusta kolme voittoa. Tämän jälkeen vastus hieman koveni ja voitot turnauksessa päättyivät tämän jälkeen. NIP pelasi turnauksessa myös Aleksi ”allu” Jallin siinä kohtaa johtaman ENCEn ja hävitessään suomalaisille katkaisivat ENCEn yhdeksän ottelun tappioputkensa.

NIP aloitti tämän RTR-turnauksen kovalla päänahalla voittaessaan ranskalaisen Vitalityn kovan taistelun jälkeen lukemin 2-1. Ottelu alkoi kuitenkin siten, että ruotsalaiset hävisivät oman karttavalintansa Overpassin tiukan väännön jälkeen 16-14. Varsinainen suunnanmuutos nähtiin toisessa kartassa Nuken toisella puoliskolla, jonka T-puolen NIP voitto 4-9 ja kartan näin ollen 16-12. Tästä Vitality ei enää toipunut, vaan koki ruotsalaisen pyörremyrskyn kolmannessa kartassa Infernossa. Kolmas kartta päättyi lopulta tylysti 16-4 ruotsalaisille.

ruotsalaiset eivät kartoilla kikkaile!

Kartoissa ei nähdä tänään suurempia yllätyksiä. Dignitas poistaa tänään ensimmäisenä Overpassin, vaikka NIP juuri siinä kartassa hävisikin, niin ei Dignitas tuossa kartassa pelaa. NIP puolestaan bännää junamaan eli Trainin.

Karttavalinnoissa luotetaan omiin suosikkeihin. Dignitas ei voi lähteä kikkailemaan, joten riskinottoon ei ole mahdollisuuksia. Valinta kohdistuu tänään Nukeen. NIP puolestaan voi valita Infernon ja Vertigon väliltä. Inferno lienee hyvä valinta, sillä Vitalitya vastaan tekeminen oli sen verran vahvaa. Kolmanneksi kartaksi jätetään todennäköisesti sitten Vertigo, joka sopii molemmille joukkueille.

CS:go pelivihje: Dignitas – nip

Pelivihje tälle päivään on yli 2.5 karttaa. Perusteluna kohteelle on se, että ex-NIP tiimi Dignitas haluaa varmasti näyttää vanhalle tiimilleen ja vaikka peliesitykset eivät ole voittoja tuoneet, niin karttavoittoja ruotsalaiset ovat pystyneet nappaamaan. NIP on tänään varmasti todella vaarallinen vastustaja, mutta karttavalintojen mennessä ennakon mukaan niin Nukessa puntit ovat vähintään tasan.

Pelivihje: yli 2,5 karttaa
Kerroin: 2,32 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava 
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

E-vedonlyonti Exclusive kampanja käynnissä Olybetin kanssa. Tsekkaa täällä!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia