CS:GO IEM Katowice: Gambit - Virtus.pro
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

Tänään se sitten päättyy, IEM Katowice. Voittajaksi kruunataan varmuudella CIS-maan joukkue kun BO5 Grande Final ottelussa toisistaan ottavat mittaa Gambit sekä Virtus.pro. Molemmat joukkueet ovat edenneet turnauksen päätösotteluun uskomattoman kovan runin päätteeksi eivätkä vedonlyöntisivustot ole löytäneet selkeää voittajaa kertoimien valossa, Virtus.pro on kuitenkin vihjeen kirjtoitushetkellä lievä suosikki.  

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

sh1ro vs. yekindar!

Gambit lähtee tähän otteluun viiden ottelun voittoputkessa ja joukkue on voittanut kokonaisuudessaan edellisestä 20 ottelusta peräti 17. Gambit on pelannut nykyisellä kokoonpanolla marraskuusta 2020 alkaen ja tuona aikana joukkue on pelannut 72 kartta ottaen niistä 57 voittoa ja 15 tappiota. Tässä turnauksessa Gambit on pelannut 13 karttaa ratingilla 1.13 ja joukkueen ehdottomasti paras pelaaja on ollut Dmitry “sh1ro” Sokolov. Sh1ro oli semifinaaliottelussa Spiritiä vastaan hieman vaisummalla pelipäällä mutta aiemmassa NaVi-ottelussa sh1ro oli aivan pysäyttämätön ratingilla 1.45. Eiköhän 19-vuotias venäläinen syty jälleen finaaliin!  

Kuten Gambit niin myös Virtus.pro lähtee tähän otteluun viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. VP on pelannut vuonna 2021 16 ottelua joista se on voittanut 13. Karttatilastojen valossa VP on pelannut tämän vuoden puolella 33 karttaa ja näistä 26 on mennyt Virtus.pro:n nimiin. Tässä turnauksessa VP on pelannut Gambitin tavoin 13 karttaa ratingilla 1.13. Joukkueiden tilastot ovat siis käsittämättömän tasaiset. 

Yksilötasolla VP:n paras pelaaja on ollut Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis. Latvialainen on pelannut koko turnauksen ratingilla 1.33 ja miehen tapposaldo on mukavasti +64. Jos Virtus.pro voittaa finaalin niin YEKINDAR on vahvoilla MVP-pelaajaksi. Nippelitietona mainittakoon että YEKINDAR jäi joukkueiden edelliessä kohtaamisessa pakkaselle –3 joten 21-vuotias pelaaja haluaa varmasti tänään parantaa.  

CS:GO PELIVIHJE: Gambit – virtus.pro

Finaaliottelu pelataan paras viidestä formaatilla joka tarkoittaa että kolmella karttavoitolla voittaa turnauksen. Aikajoin finaalipeleissä nähdään kuinka toinen joukkue vie ensimmäisen kartan nopeasti ja vyöryy lopulta 3-0 voittoon. Tänään tuskin käy näin vaan me odotamme tästä ottelusta kiihkeän tasaista vääntöä. Molemmat joukkueet ovat todella kuumia ja pelaavat aivan huipputasolla.

Gambit sekä Virtus.pro ovat täynnä nuoria sekä nälkäisiä pelaaja jotka haluavat napata ison turnausvoiton. Molemmilla joukkueilla on vahva map pool joihin mahtuu paljon voittoputkia useissa kartoissa. Molemmat jengit myös haluavat bannata saman kartan, Nuken, joten kaikki peleihin valikoituvat kartat kelpaavat molemmille kokoonpanoille. Kolme edellistä kohtaamista ovat kaikki olleet overeita (yli 2.5) ja pelataan tähänkin peliin over. Kohteeksi siis yli 4.5 karttaa mikä tarkoittaa pitkää iltaa serverillä ja täyttä viiden kartan kamppailua IEM Katowice voitosta.

Pelivihje: o4.5 maps
Kerroin: 2.76 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Telia Esports Series Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Suomi

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia