CS:GO - ESL One: Road to Rio: Vitality - NiP
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Päivän viimeisenä Euroopan Road to Rio pelinä tarjotaan mielenkiintoinen kohtaaminen ranskalaisen Vitalityn ja ruotsalaisen NiP:n välillä.

Ranskalaisten viimeisin voitto ruotsalaisista, toistuuko sama tänään?

Kummatkin tiimit kärsivät tappiot ESL Pro League Season 11 Europen Play-in vaiheessa. Vitality taipui Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtamalle OG:lle 1-2 (16-4, 12-16, 12-16) erittäin vahvasta avauskartasta huolimatta. Ranskalaisten pelin taso on viime aikoina heitellyt urakalla ja ilman Mathieu ”ZywOo” Herbautin huippusuorituksia tiimi ei ole voittoja tililleen saanut.

Varsinkin Kévin ”misutaaa” Rabierin vire on ollut todellinen tuuliviiri, sillä nuorukaisella on aika ajoin hyviä pelejä, mutta pääosin löytyy pistetaulukon pohjimmaisena.

sAAKO nIP KAIVATUN KOSTONSA RANSKALAISISTA

NiP taipui Play-in vaiheessa lopulta turnauksen voittaneelle ruotsalaiselle fnaticille 1-2 (16-2, 5-16, 5-16) ja jälleen tuttu ongelma nosti päätään esiin ja fnatic pystyi rankaisemaan siitä helposti.

Ninjoilla on yksi ratkaisija tiimissä ja se on Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora. 17-vuotias on aina tulessa tiimin voittaessa, mutta heikon pelin tullessa NiP on todella isoissa ongelmissa. Nuorukaisen hartioilla on valtava lasti ja muun tiimin pitää pystyä nostamaan tasoaan, sillä pelaajalle on varmasti kysyntää muidenkin organisaatioiden toimesta.

Ruotsalaiset pelaavat kuitenkin hyvin tasaisia sarjoja, vaikka tappioita tuleekin. Overpassissa tiimi on ollut viime aikoina melko pysäyttämätön ja siinä voi piillä avaimet tänään yhteen karttaan vähintään.

Kartat tuskin tuottavat yllätyksiä

Kummaltakin löytyy selvät inhokit, kun ruotsalaiset eivät välitä Dust2:sta ja ranskalaiset eivät pelaa Trainia. NiP tulee valitsemaan Overpassin jos se on vapaana, sillä viimeisessä neljässä pelatussa pelissään se on hävinnyt vain 18 kierrosta siinä. Ranskalaisilta todennäköisesti nähdään Mirage ja kolmantena karttana nähdään Vertigo jos sinne asti päästään.

CS:GO PELIVIHJE: VITALITY – NIP

Kummallakin tiimillä on omat heikkoutensa, mutta kartat pelaavat tänään erittäin ison osan. Kummatkin pääsevät pelaamaan halutessaan itseään suosivia karttoja ja tästä syystä tiukkaa vääntöä voi olettaa. Over 2.5 karttaa on tänään siis pelikohde.

Pelivihje: Kartat Over 2.5
Kerroin: 1,92 Olybet 
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia