Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Uudella formaatilla pelattava ESL Pro League Season 11 Europe pyöräytetään huomenna käyntiin ja avauspelinä nähdään suomalaisen ENCEn ja venäläisen Spiritin kohtaaminen. Spirit korvasi brasilialaisen BOOMin, kun tiimi päätti palata brasiliaan välttyäkseen koronavirukselta Maltan tilanteen kehittyessä. Suomalaisille tämä tilanne on kuitenkin huonompi, sillä Spirit on edellistä vastusta kovempi.

Encen pari edellistä turnausta ovat päättyneet nopeasti, kun ICE Challenge 2020:ssa ja DreamHack Open Anaheim 2020:ssa lähtivät suoraan kahdella tappiolla kohti kotia. Behind the scenes videoissa kuitenkin puhutaan kokoajan miten peli olisi menemässä parempaan suuntaan, mutta puheiksi nämä ikävä kyllä jäävät. Aleksi ”allu” Jallin johtaminen on nostanut pelaajan omaa suoritusta, mutta samalla muun tiimin taso on laskenut kuin lehmän häntä. Miikka suNny” Kemppi väläyttelee välillä mihin todella pystyy, mutta on pääosin ollut erittäin iso pettymys odotuksiin nähden.

ENCE on ottanut jälleen taukoa viime turnauksesta, mutta Spirit on ollut hyvin aktiivinen viime aikoina ESEA MDL Season 33 Europen kanssa. Venäläiset jakavat ykkössijaa Sproutin ja GamerLegionin kanssa tällä hetkellä 36 pisteessä. Tiimit tulevat kuitenkin olemaan hieman eri tasoa tässä turnauksessa ja vaikka ENCE onkin heikommasta päästä niin löysäilyyn ei ole varaa. Tiimistä ei kuitenkaan nouse selvää heikkoa lenkkiä esille ja ainoa hieman tilastollisesti heikompi pelaaja on ollut Leonid ”chopper” Vishnyakov joka toimii tiimin pelinsisäisenä johtajana ja kapteenina.

ESL on oppinut viimein ja nyt pelit pelataan alusta asti paras kolmesta. Tämä on iso muutos ja vaikka mahdollisuudet yllätyksiin pienenevät niin on tämä valtava parannus lohkovaiheeseen. Kartoista tänään molemmilta löytyy selvät inhokit, kun ENCE ei pelaa Vertigoa ja Spirit erittäin vähän Overpassia. ENCEllä on ollut todella vähän menestystä missään, mutta Dust2 on ollut heille tappioton viime kuukausina ja voisi olettaa heiltä tätä. Spirit on varmasti nähnyt ENCEn huonon menestyksen Nukessa ja Spirit sitä haluaa varmasti hyödyntää tänään. Ratkaisijana oletan usein nähtyä Infernoa.

ENCE lähtee peliin kovien suorituspaineiden alla, sillä puheet on pakko lunastaa joskus. Korona kuitenkin päätti lyödä kapuloita viime hetkillä rattaisiin, kun vastustaja vaihtui viime hetkillä. Valmennus ja pelaajat tekivät varmasti runsaasti taustatyötä Sharksia vastaan, mutta tämä kaikki on nyt valunut viemäristä alas Sharksin vaihduttua Spiritiin. Vaikka tätä ei olisi tapahtunut niin ei ENCEen vain pysty tällä hetkellä laittamaan yhtään luottoa ennenkuin näyttävät tulosta servuilla.

Kertoimet päälaellaan ja tunnetusti avauspelit ovat suomalaisille myrkkyä. ENCEn ei pitäisi lähteä tähän peliin ennakkosuosikkina ja tästä syystä olisi melkein hölmöä olla lähtemättä venäläisten matkaan. Spiritin voitto saa Betwaylta kertoimen 2.10 ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun Betwayn pelitarjonnan näet täältä.

Peli käynnistyy maanantaina 15:00 ja halukkaat voivat seurata suomalaisten peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti