CS:GO - ESL One: Road to Rio: Godsent – Movistar Riders
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Road to Rio – turnauksen lohkovaihe huipentuu tänään Euroopan mantereella, kun B-lohkon viimeiset ottelut pelataan illalla. Suomalaisittain mielenkiintoa löytyy, sillä Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä Godsent kohtaa viimeisessä ottelussa espanjalaisen Movistar Ridersin. Godsent on lohkon sijalla kolme ja vahvasti menossa pudotuspeleihin.

godsent vaikeuksien kautta jatkoon?

Lohkovaihe ei eurooppalaiselle huippujoukkueelle ole ollut helppo. Varsinkin RtR-turnauksen alku oli aiheuttamassa Godsentille vaikeuksia. Tarvittavat voitot kuitenkin onnistuttiin ottamaan heikommista ja nyt pudotuspelipaikka olisi omissa käsissä. Vaikeuksista huolimatta kuudesta ottelusta Godsent on voittanut neljä. Tulos voisi olla paljon huonompi ilman yksittäisiä clutch tilanteita, joita yksilöt ovat onnistuneet voittamaan.

Godsentin suorituksista on huomannut, että tämä major karsintaturnaus on joukkueelle tärkein. Samaan aikaan joukkue on ollut mukana, niin Elisa Invitational turnauksessa ja LOOT.BET 6 – sarjassa, mutta näistä ei jäänyt positiivisia asioita kerrottavaksi. Onnistumiset ovat kuitenkin osuneet tähän tärkeimpään turnaukseen ja sen johdosta Godsent on menossa kohti vuoden suurinta turnausta.

Edellinen ottelu Mousesportsia vastaan oli loistava osoitus siitä, mitä Godsent parhaimmillaan osaa kun yksilöt ovat liekeissä. Suomalaisittain saatiin myös onnistuimisia, kun ”zehN” otti Trainissa hurjat 35 tappoa ja oli plussan puolella 23 tapon verran. Godsent voitti siis tuon ottelun suoraan 2-0 ja se on aina kova suoritus kun vastassa on top-5 joukkue.

espanjalaisten tankki on tyhjä!

Hienon alkuturnauksen pelannut Movistar Riders on palannut omalle tasolleen. Viimeisessä kolmessa ottelussa espanjalaiset eivät ole voittaneet karttaakaan ja ollakseen rehellinen on sanottava, etteivät ole oikein onnistuneet edes haastamaan vastustajiaan. Pyristelyjä on nähty otteluissa ja joitakin huippuonnistumisia, mutta kokonaisuudessaan lohkon sija seitsemän on espanjalaisille oikea.

Päätä ei kuitenkaan Movistar Ridersin kannata laittaa pensaaseen, sillä voitto maailmanlistan sijalla neljä olevasta Mousesportsista oli kova näyttö siitä, mihin espanjalaiset parhaimmillaan pystyvät. HLTV:n rankingin sijalta 40 löytyvä joukkue voi hyvinkin nousta tulevien turnauksien myötä kohti parempia sijoituksia. Tasaisuutta on vain kasvatettava ja onnistuttava pääsemään uudestaan tämän tasoisiin turnauksiin.

Edellinen ottelu tanskalaista Northia vastaan noudatti tuttua kaavaa parista aiemmasta ottelusta. Tiettyyn pisteeseen asti taistelu riittää, mutta kun ratkaisukierroksia aletaan pelaamaan niin tähtäin ei löydä enää päätä. Lopputurnauksesta suurimpana pettymyksenä voi pitää brasilialaispelaajan Lucas “steel” Lopesin suoritusta. Alkuturnauksessa aivan liekeissä ollut pelaaja on pelannut alavireisesti kolmessa viimeisessä ottelussa ja se näkyy samantien koko joukkueen tuloksessa.

karttavalinnat eivät vaikuta ottelun voittajaan!

Tässä ottelussa ei tulla suuria yllätyksiä näkemään karttavalintojen suhteen. Molemmilta joukkueilta löytyy instaban kartta, jotka ovat Movistar Ridersin Dust2 ja Godsentin Mirage. Espanjalaiset valitsevat ensimmäisenä Inferno kartan, joka on heidän ainut kartta jossa pystyvät vastustajansa haastamaan. Godsentin valinta on mielenkiintoinen, mutta tänään nähdään jälleen Train ja annetaan ”zehNin” ottaa luulot pois espanjalaisista. Ratkaisevaki kartaksi jätetään tänään Overpass, jos kartta nähdään on Godsent siinäkin vahvoilla.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ!

CS:GO PELIVIHJE: Godsent – MOVISTAR RIDERS

Tämän päivän ottelussa on vain yksi suosikki ja se on Godsent. Perustelut tälle on se, että Godsent on löytänyt pelivireen ja edellisen pelin suoritus oli sen verran vakuuttava ettei espanjalaiset pysty tähän vastaamaan. Godsent nojautuu tänään yksilöihin, mutta materiaalietu on sen verran kova, että se tulee riittämään suoraan 2-0 voittoon eurooppalaisille.

Pelivihje: Godsent - 1,5 karttaa
Kerroin: 2,60 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Telia Esports Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Suomi
Jaa:

lisää samankaltaisia