CS:GO - ESL One: Road to Rio: North - Movistar Riders
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Road to Rio – turnaus euroopan mantereella jatkuu B-lohkon kahdella ottelulla. Vedonlyönnin kannalta ehdottomasti mielenkiintoisempi kohtaaminen käydään tanskalaisen Northin ja espanjalaisen Movistar Ridersin välilllä. Ottelu on joukkueille elintärkeä, sillä molemmat ovat viiden pelin jälkeen kuudessa pisteessä ja häviäjä menettää teoreettisenkin mahdollisuuden pudotuspeleihin.

north hankalassa tilanteessa!

Tanskalainen North on ollut jopa yllättävissä vaikeuksissa, kun pelit siirtyivät koronan johdosta onlinessa pelattaviksi. Peli ei ole asettunut uomiinsa, vaan tekeminen on ollut kaikin puolin hankalaa. RTR-turnauksessa North on ottanut viidestä pelistä kaksi voittoa. Ensimmäinen voitto Mousesportsista oli vielä vakuuttavaa tekemistä, mutta sen jälkeen on ollut vaikeaa.

HLTV:n rankingissa sijalta 26 löytyvä North kävi vappu viikonlopun aikana kyykkäämässä myös Elisa Invitational turnauksessa. Toiseksi parhaimmalla rankingilla turnauksessa ollut North oli kuin varjo parhaasta vireestään ja eivät onnistuneet pääsemään kesällä pelattavaan Blast Spring 2020 Showdown – turnaukseen.

RTR-turnauksen edellisessä ottelussa North kohtasi suurissa vaikeuksissa olevan c0ntactin. Helpolla tanskalaiset eivät ottelussa päässeet, mutta onnistuivat loppujen lopuksi ottamaan turnauksen toisen voittonsa. Tanskalaisten ehdoton ykköstähti ottelussa oli Philip ”aizy” Aistrup, joka otti hurjat 79 tappoa ja rating oli hurja 1,47. Näitä suorituksia North tarvitsee, jotta taistelevat voitosta piskuista espanjalaisjoukkuetta vastaan.

Movistar ridersin kupla puhkeaa?

Hyvän piristysruiskeen turnauksen alkuun tuonut Movistar Riders on kohdannut niin sanotusti arjen. Kahden voitetun ottelun jälkeen on espanjalaiset kokeneet kolme tylyä tappiota. On hyvä kuitenkin huomioida, että Movistar Riders löytyy HLTV:n rankinglistan sijalta 40.

Plusmerkkinen tulos turnaus on kuitenkin ollut espanjalaisille, sillä he saivat signaalin siitä että voivat haastaa ihan maailman parhaita joukkueita. Voitto Mousesportsista oli kova osoitus tästä. Nyt kuitenkin, kun peli on palannut omalle tasolleen ja itseluottamus tullut pilvistä alas.

Edellisen ottelun tappio tanskalaista Copenhagen Flamesia vastaan oli katkera. Tuon ottelun voitolla espanjalaiset olisivat tosissaan taistelemassa paikasta pudotuspeleissä. Tappio tuntuu vielä pahemmalta, sillä muutoin turnauksessa joukkueen suurimpana tähtenä ollut brasilialainen Lucas ”steel” Lopes ei ollut parhaimmillaan. Tilastoissa brassi oli pakkasella 17 tapon verran ja rating oli surkea 0,87. Tänään ”steel” joutuu olemaan parhaimmillaan, jos Movistar Riders haluaa taistella edes karttavoitosta.

tanskalaiset luottavat jälleen vertigoon!

Karttaetua kummallakaan joukkueella ei varsinaisesti ole, mutta prosenttien tuijottaminen on tässä otteluparissa hankalaa. Espanjalaiset ovat saaneet pelata selkeästi heikompia tiimejä vastaan, kun taas North on pelannut ihan maailman parhaimipia vastaan.

Joukkueilla on selvät instaban kartat. Movistar Riders poistaa ensin Dust2 kartan ja North bannaa Trainin. Karttavalinnat lienevät selkeät tätä myöden. Espanjalaiset lähtevät haastamaan vastustajaansa Miragessa. Tanskalaisten valinta on helppo, joka on Vertigo. Tanskalaisilla on kartassa paras voittoprosentti ja peli ollut parhaimmillaan tuossa kartassa. Ratkaisevaksi kartaksi jätetään Nuke, joka sopii molemmille joukkueille hyvin.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ!

CS:GO PELIVIHJE: NORTH – Movistar riders

Kolmen vihjeen osumaputkea yritetään tässä ottelussa lähteä jatkamaan yli 2.5 karttaa kohteella. Pelivihjeen perusteluna toimii karttavalinnat. Molemmat joukkueet ovat omassa karttavalinnassaan selkeitä ennakkosuosikkeja, joten siihen luotetaan tänään!

Pelivihje: yli 2.5 karttaa 
Kerroin: 1.90 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL toinen Twitch-kanava 
Aika: 19:30
Kieli: Englanti
Jaa:

lisää samankaltaisia