CS:GO - ESL One: Road to Rio: Movistar Riders - c0ntact
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Pelit jatkuvat Road to Rio – turnauksessa tänään sunnuntaina, kun molemmissa lohkoissa pelataan kaksi ottelua. Suomalaisittain mielenkiintoa riittää tuplasti, sillä A-lohkossa nähdään eiliseltä siirretty ENCEn peli. B-lohkosta tulessa on tänään myös suomalainen, kun Otto ”ottoNd” Sihvon tähdittämä c0ntact kohtaa espanjalaisen Movistar Ridersin.

MOVISTAR RIDERS B-LOHKON YLLÄTTÄJÄ?

HLTV:n listan sijalta 37 löytyvä espanjalaisjoukkue ei olisi voinut turnausta paremmin aloittaa. Ennakkoluuloton suoritus yhtä maailman kovinta joukkuetta vastaan, kun espanjalaiset kaatoivat Mousesportsin suoraan 2-0 lukemin. Turnauksen ensimmäinen yllätys nähtiin tuossa ottelussa, mutta onko espanjalaisista oikeasti haastamaan paikasta lohkon neljän parhaan joukossa?

Turnauksen ensimmäisessä ottelusssa Movistar Ridersin pelaajista nousi esiin pelin sisäinen johtaja brasilialainen Lucas “steel” Lopes, joka voitti kierroksia toisensa jälkeen espanjalaisille. Tänään kuitenkin tarvitaan samanlaisia suorituksia, jos voitosta aiotaan taistella.

Ennakko-odotuksia turnauksen menestyksestä espanjalaisjoukkuetta kohtaan ei ollut, koska koko alkuvuosi on mennyt enemmän ja vähemmän huonosti. Tiimi on pelannut ESEA:n liigaa ja pari muuta 2-tier turnausta, mutta menestys niissä on ollut ailahtelevaa.

VOITTAAKO C0NTACT PELIÄKÄÄN TURNAUKSESSA?

Eurooppalaisista huippupelaajista kootun c0ntactin turnaus alkoi täysin päinvastaisesti, kuin tämän päivän vastustajalla. Joukkue hävisi turnauksen huonoimman rankingin omaavalle Copenhagen Flamesille kolmen kartan jälkeen lukemin 2-1. Aiemmin nimellä CR4ZY pelannut tiimi on nimenmuutoksen jälkeenkin ollut isoissa vaikeuksissa.

Flashpoint 1 – turnauksessa HAVUn kanssa pelannut c0ntact ei saanut ihmeitä aikaan, vaan sijoittui turnauksessa yhdeksänneksi ja jäivät palkintorahojen ulkopuolelle. Nyt jos koskaan olisi tärkeää saada peli edes jonkinlaiseen kuntoon.

Ensimmäisestä pelistä turnauksessa ei jäänyt kauheasti kehuttavaa. Tanskalaisvastustajat varsinkin kolmannessa kartassa Train:ssa pitivät c0ntactia pilkkanaan ja voittivat kartan lopulta nöyryyttävästi lukemin 16-3.

KARTTAVALINNOISSA EI YLLÄTYKSIÄ NÄHDÄ!

Joukkueiden karttapoolit ovat aika samanlaiset, mutta omat inhokit kartoista löytyy. Espanjalaiset poistavat Dust2 kartan, jota he eivät ole ollenkaan pelanneet. Eurooppalaiset poistavat heidän akilleenkantapäänsä, joka on Overpass. Pelattavat kartat tulee olemaan tänään Movistar Ridersin valisema Inferno, jossa voittivat mousesportsin. Toisena karttana nähdään c0ntactin valinta on Mirage, jossa he voivat oikeasti haastaa joukkueita tällä hetkellä. Kolmanneksi kartaksi joukkueet jättävät Nuken.

CS:GO PELIVIHJE: movistar RIDERS – C0NTACT

Etukäteen katsottuna karttojen suhteen etu on espanjalaisilla, siihen kun lisää voiton tuoman lisän itseluottamukseen, niin voittajasta tänään ei ole epäselvyyttä. Pelivalinta tähän otteluun on Movistar Ridersin voitto moneyline kohteena!

Pelivihje: Movistar Riders ML
Kerroin: 2,02 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

E-vedonlyonti Exclusive kampanja käynnissä Olybetin kanssa. Tsekkaa täällä!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia