Esl Pro League: Liquid - FURIA
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

ESL Pro Leaguessa Pohjois-Amerikan puolella pelataan tänään yksi matsi yhdysvaltalaisen Liquid:n ja brasilialaisen FURIAn välillä. Liquid on ehtinyt pelata lohkossa jo kolme peliä, kun taas FURIAlle peli on ensimmäinen lohkossa.

Jenkit ovat tähän mennessä kirjauttaneet tilastoihin kaksi voittoa ja yhden tappion. HLTV:n ranking sijalla seitsemän oleva Liquid on ollut kieltämättä hieman ailahtelevainen joukkue tämän vuoden puolella. Voittoratio on viimeisen kolmen kuukauden ajalta 54,5, tätä ei toki sokeasti kannata tuijottaa sillä vastustajat ovat olleet myös ihan maailman kärkeä.
Liquid on muiden kärkijoukkueiden tapaa hieman uudessa tilanteessa, sillä he eivät ole pelanneet online-pelejä hirveästi. Pientä ailahtelua havaittiin myös tämän lohkovaiheen toisessa matsissa, kun kokivat tappion alemman tason Swole Patriot:lle suoraan 2-0.
Eilen tuli kuitenkin paluu arkeen, kun jenkit kohtasivat 100 thieves:n ja onnistuivat nappaamaan tyyli puhtaan 2-0 voiton vastustajastaan.

Tämän päivän FURIA on erittäin mielenkiintoinen tapaus. Tiimi oli vielä helmikuussa HLTV:n listan sijalla 21, mutta tämänpäiväinen sijoitus on jo yhdeksän pykälää korkeammalla. Furia on pelannut hyvän alkuvuoden, kun Dreamhack Anaheim:ssa tiimi sijoittui toiseksi häviten vain finaalissa Gen.G:lle. Toinen tämän vuoden onnistuminen brasilialisilla tuli ESL RIO minor -karsintaturnauksessa, kun joukkue paineli minor-turnaukseen suoraan kahdella helpohkolla voitolla.
Tiimin edellisestä ottelusta on kuitenkin kolme viikkoa aikaa, kun taas vastustaja Liquid on saanut jo kolme peliä ”lämmitellä”. On mielenkiintoista katsoa, minkälaista etua jenkit tästä ovat saaneet.

Karttavalinnat lienevät suhteellisen selkeät. Liquid bännää junamaan eli Trainin ja valitsee Miragen. FURIA tutusti bännää Vertigon ja jos ovat fiksuja niin valitsevat Nuken, joka on jenkeille kryptoniittia. Kolmantena karttana nähdään Inferno tai Overpass.
Tässä ottelussa on kyllä kaikki ainekset mennä kolmeen karttaan.

Pelivihje Liquid – FURIA matsiin on tänään kuitenkin maltillinen. Kohteena toimii FURIA +1,5 karttaa GGBetin kertoimella 1,79, Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

GGBetin kertoimiin täältä ja voit samalla lunastaa 100% bonuksen 100€ asti koodilla “EVEDOT100”. Tarjous koskee uusia asiakkaita.

Liquid – Furia matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Otteluiden liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti