CS:GO - ESL One: Road to Rio: Gen.G - 100Thieves
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Tästä päivästä eteenpäin CS:GO faneja hemmotellaan, kun kaikilla mantereilla lähtee käyntiin ESL ONE: Road to Rio -turnaus. Pohjois-Amerikan puolella aloitetaan heti mielenkiintoisella ottelulla, kun toisensa kohtaa amerikkalainen Gen.G ja australialainen 100 THIEVES. Peli on siitä syystä mielenkiintoinen, että jaossa on lohkon kannalta todella tärkeitä pisteitä.

Gen.g musta hevonen a-lohkossa?

Aloitetaan suomalaisille viime aikoina tunnetummaksi tulleesta amerikkalaistiimistä Gen.G:stä. Joukkueen muistavat ainakin valveutuneimmat seuraajat, sillä jenkit pelasivat juuri päättyneessä Flashpoint 1 -turnauksessa. Turnaus päättyi amerikkalaisilla siihen, että suomalainen HAVU laittoi pojille luun kurkkuun semi-finaali vaiheen ottelussa lukemin 2-1.

Päättynyt turnaus ei sujunut kauhean hyvin ja se on myös näkynyt HLTV:n listauksessa, sillä joukkue putosi sijalta 16 aina top-20 sijoituksien ulkopuolelle. Nyt on kuitenkin tiimin uusi paikka loistaa, sillä majorturnaus siintää varmasti nuoren porukan silmissä. Huonosta joukkueesta ei todellakaan ole kyse, vaikka edellinen turnaus heikosti menikin.

Turnauksessa tiimin parhaita suorituksia esitti indonesialainen huippupelaaja Hansel ”BnTeT” Ferdinand, joka oli myös ratkaisevassa HAVU ottelussa tiimin ainoita valopilkkuja. Tähän Road to Rio – turnaukseen hänen panos tulee olemaan arvokas, jos jenkkitiimi haluaa majorpaikasta taistella.

onko avauspeli pelkästään suupala 100 thievesille?

Tämän ottelun toinen joukkue onkin täynnä taitoa. Australialainen 100 thieves löytyy HLTV:n listan sijalta yhdeksän. ENCE fanit muistavat tiimin aiemmalta nimeltään Renegades, joka oli erittäin ilkeä vastustaja esimerkiksi IEM Katowice 2019 turnauksessa. Siitä lähtien joukkueen taso on vain ollut ylöspäin

Aaron ”AZR” Woodin kipparoima australialaisjoukkue on ollut kuitenkin alkuvuoden aikamoisessa alavireessä. Helmikuussa Katowicen turnauksessa tiimi sijoittui vasta sijalle 5-6. Tuon lisäksi sama sijoitus tuli myös ESL Pro Leaguen puolella, jossa turnaus päättyi kolmen perättäisen tappion myötä. On myönnettävä, että australialaiset ovat pelanneet pitkälti vain kovia joukkueita vastaan, mutta nyt olisi suunnan syytä muuttua.

Karttavalinnat ratkaisevat tänään paljon!

Molemmilla joukkueilla on sama inhokki kartta, joten varmaa on ettei tänään nähdä Overpass karttaa. Gen.G pääsee tekemään päätökset ensin, joten 100 Thieves saavat bänniä viel toisen heikon kartan itseltään pois. Tämä kartta tulee olemaan Mirage.

Valintojen suhteen tuskin nähdään suurempia kikkailuja turnauksen avauspelissä. Luotto itselle vahvoihin karttoihin on ainoa järkevä tapa startata turnaus. Jenkit valitsevat Infernon ja näin ollen aussit luottavat Vertigoon, johon saatiin hieman jälleen muutoksia pelin kehittäjiltä. Kolmanneksi kartaksi jää Nuke.

cs:Go Pelivihje: GEN.g – 100 thieves

Molemmilla on niin vahvat omat kartat tänään, että järkevin kohde pelattavaksi on yli 2.5 karttaa. Voittajan valinta tässä kohtaa on paljon hankalampi, kun kyse on turnauksen ensimmäisestä pelistä molemmille.

Pelivihje: yli 2.5 karttaa
Kerroin: 2,01 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

CS:GO LIVE STREAM: GEN.G – 100 thieves

ESL virallinen Twitch-kanava 
ESL toinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia