Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

DreamHack Open Anaheim 2020 on saavuttanut viimeisen päivänsä ja jäljellä on enää neljä tiimiä taistelemassa paikasta DreamHack Masters Jönköpingiin. Illan ensimmäisenä välieränä nähdään kohtaaminen pohjois-amerikkalaisen Gen.G:n ja tanskalaisen Northin välillä.

Gen.G on päässyt tähän vaiheeseen pelattuaan vain kaksi peliä, kun se voitti avauskierroksella suomalaisen ENCEn vakuuttavalla comebackilla Nukessa 16-14 ja Complexityn B-lohkon voittajien ottelussa Infernossa 16-13.

North taas joutui tulemaan pidemmän kaavan kautta, kun se voitti avauspelissään venäläisen forZen 16-8 Nukessa, mutta brasilialainen FURIA tuhosi tanskalaiset nöryyttävin 16-3 lukemin Overpassissa. Englantilainen Endpoint ei kuitenkaan onnistunut horjuttamaan Northia lohkon ratkaisupelissä vaan joutui taipumaan tanskalaisille 2-0 hävittyään Vertigon 16-7 ja Dust2n tiukasti jatkoajalla 19-17.

North on näyttänyt huomattavasti paremmalta Mathias ”MSL” Lauridsenin palattua kokoonpanoon tammikuun lopulla, mutta ei hänkään ihmeisiin ole pystynyt. Northin pelit ovat kuin vuoristorataa, koska ei ikinä tiedä millä ilmeellä tiimi peliin saapuu. Gen.G on parantanut viimeisen kuukauden aikana kokoajan ja Complexitysta tullut voitto on erittäin vakuuttava, kun tiedetään kuinka hyvä Complexity on Lanissa.

Kumpikin tiimi on pelannut hyvin vähän virallisia pelejä viime kuukausina, mutta melko varmat kartat mitä tänään bannataan heti alkuun ovat Dust2 ja Inferno. North ei ole hetkeen Trainissa hävinnyt ja samoin Gen.G Infernossa. Valintoina voi olettaa Gen.G:ltä Trainia ja Northilta Nukea. Ratkaisijaksi jäisi joko Vertigo tai Mirage.

Gen.G lähtee peliin tänään hyvässä vireessä ja onkin pieni ennakkosuosikki peliin vaikka kertoimet pelistä tasaista lupailevatkin. Yksilötasolla Gen.G:llä on enemmän ratkaisijoita ja vaikka MSL:llä on hyvä historia tiimin johtamisesta ei tiimi ole lähelläkään sitä tasoa mitä aikoinaan tiimiltä nähtiin tanskalaisen kanssa.

Tänään lähdetään siis Gen.G:n matkaan ja heidän suoraan voittoonsa Betway tarjoaa kertoimen 1.80. Sitä pystyt pelaamaan tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut pelivaihtoehdot näet täältä.

Peliä pystyt seuraamaan livenä 21:00 alkaen englanniksi Dreamhackin Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: Dreamhack Open

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti