CS:GO - ESL Pro League Season 12 Europe: Astralis - NiP
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL Pro League Season 12 Europe jatkuu taas ja illan viimeisenä kamppailuna nähdään tanskalaisen Astraliksen ja ruotsalaisen NiP:n yhteenotto. Astralis on tällä hetkellä toisena B-lohkossa kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. NiP taas on toisiksi viimeisenä voitettuaan neljästä pelistään vain yhden.

LUNASTA UNIKRNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

Astralikselle rutiinivoitto luvassa?

Astraliksen turnaus on luistanut hyvin tähän mennessä ja kaukana ei myöskään ollut avaustappiolta välttyminen. Complexitya vastaan tanskalaiset taipuivat kahdesti jatkoilla 19-17, mutta tämän jälkeen onkin kulkenut voittojen tieltä. Tanskalaisten mahdin ovat tähän mennessä saaneet kokea FaZe (2-0), Vitality (2-1) ja mousesports (2-1).

Tiimin tehokkaimpana on tähän mennessä häärinyt Patrick ”es3tag” Hansen, joka korvasi avaustappion jälkeen Lucas ”Bubzkji” Andersenin. Vielä on kysymysmerkki kumpi tänään nähdään pelikentillä, mutta loogisesti es3tagin pitäisi olla varma valinta. Voitto on hyvin tärkeä tanskalaisille jos tiimi haaveilee lohkon voitosta ja NiPille peli on pakkovoitto jolloin tiimi tulee varmasti täydellä vauhdilla kamppailuun.

ruotsalaiset pakkovoiton edessä

Vain neljä parasta etenee lohkosta jatkoon ja kun jäljellä on vain kolme peliä niin tänään olisi melkein pakko voittaa. Viimeiset kaksi näiden tiimin kohtaamista ovat päättyneet ruotsalaisten hyväksi, mutta tällöin Lukas ”gla1ve” Rossander ei ollut vielä palannut tanskalaisten kokoonpanoon. Tämä muuttaa kamppailun voimasuhteita reilusti ja tänään voitto tulee vaatimaan valtavia onnistumisia ruotsalaisten leiristä.

Mousesportsia vastaan tullutta voittoa lukuunottamatta tiimiltä on puuttunut ratkaisija pelistä. Fredrik ”REZ” Sterner on ollut tiiminsä paras suorittaja tähän mennessä, mutta häneltäkin on nähty vaisuja suorituksia. Muu tiimi ei ole aivan liikaa perässä, mutta ratkaisevilla hetkillä tiimiltä puuttuu tulivoima. Tänään pelin tason pitäisi parantua paljolti tai peli ei tule kestämään kauaa.

kartat tuskin tuottavat yllätyksiä

NiP tulee bannaamaan Nuken, sillä Astralis on ollut viime aikoina siinä pysäyttämätön. Astralis taas bannaa Miragen. Valintoina oletan tanskalaisilta Dust2:sta ja ruotsalaisilta Overpassia. Ratkaisijana Inferno, mutta tuskin sinne asti selvitään.

cs:go pelivihje: astralis – nip

Ruotsalaiset tarvitsevat tämän voiton, mutta tällä hetkellä se on miltei saavuttamattomissa. Es3tagin johdolla tanskalaiset jyräävät voitosta voittoon ja tänään meno tuskin hidastuu. Omassa kartassaan NiP:llä on mahdollisuudet, mutta tämä vaatii samanlaista yhtenäistä suoritusta tiimiltä kuin mousesportsia vastaan. Paperilla peli on Astraliksen ja viimeaikaisen suorituksen perusteella uskaltaa tänään lähteä täysillä tanskalaisten matkaan.

Pelivihje: Astralis -1.5
Kerroin: 2.25 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 22:00 
Kieli: Englanti

Kuvalähde: ESL

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia