CS:GO - ESL Pro League Season 12 Europe: fnatic - Astralis
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan viimeisessä ESL Pro League Season 12 Europen pelissä riittää panosta, sillä voitto tulee olemaan hyvin ratkaiseva molemmille. Astralis taistelee lohkovoitosta Complexitya vastaan, kun taas fnatic koittaa kavuta Vitalityn rinnalle taistelemaan viimeisestä jatkopaikasta.

Lunasta 10€ ilmaisveto ja 100% bonari Suprabettiin täältä >>

saavatko ruotsalaiset vireensä kääntymään?

Fnatic lähtee peliin allaan kaksi perättäistä tappiota, kun Vitality ja Complexity tekivät tiimistä selvää jälkeä. Koko tiimi oli jälleen melko vaisu ja tätä on jatkunut koko turnauksen yhtä pelaajaa lukuunottamatta. Freddy ”KRIMZ” Johansson on pelannut tiimistään selvästi parhaan turnauksen tähän mennessä, mutta tänään hän tarvitsee todella paljon apua muulta tiimiltään.

Jesper ”JW” Weckselliltä ja Ludvig ”Brollan” Brolinilta tullaan odottamaan tehoja, mutta eivät ole tähän mennessä vakuuttaneet. Jos koko tiimi ei saa tänään yhdessä ruutujaan päälle niin kamppailusta saattaa tulla hyvin rumaa ruotsalaisten kannalta.

selvitetäänkö lohkon voittaja vasta viimeisellä kierroksella?

Astralis on nostanut tasoaan avaustappionsa jälkeen huimasti ja isoin tekijä tähän on ollut Patrick ”es3tag” Hansen. Tanskalainen korvasi avauskierroksen jälkeen Lucas ”Bubzkji” Andersenin ja on tämän jälkeen noussut turnauksen neljänneksi tehokkaimmaksi pelaajaksi. Muu tiimi ei tule kaukana perässä ja kukaan ei ole lähelläkään, että olisi menemässä negatiivisille tilastoille.

Tällä hetkellä on hankala löytää tiimiä joka pystyisi tanskalaiset pysäyttämään ja hyvin hankala on uskoa fnaticiin. Tulivoimaa ruotsalaisilla löytyy paperilla, mutta ruuti on ollut tähän mennessä märkää. Astralis ei myöskään peliin tule lähtemään takki auki, sillä lohkon voitto tullaan ratkomaan vasta kierroseroilla jos tänään voitto tarttuu mukaan.

kuinka valmis astralis on pelaamaan heikoimpia karttojaan?

Tanskalaiset ovat tänään mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä fnatic tulee saamaan kovan karttaedun omassa valinnassaan. Astralis bannaa Miragen ja tällöin fnatic tulee valitsemaan Overpassin. Ruotsalaisilta banni on Nuke ja Astralis ottaa tällöin Dust2:n. Ratkaisijaksi voi hyvinkin yllättäen jäädä jopa Vertigo, jos tanskalaiset eivät tänään luota omaan Infernoonsa.

CS:GO PELIVIHJE: FNATIC – ASTRALIS

Pelin ennakkosuosikista ei ole kysymystäkään, mutta kartat saattavat hieman lyödä kapuloita rattaisiin. Astraliksen yksilöllinen vire on kuitenkin niin hyvässä tikissä tällä hetkellä, että tämän pitäisi sivuttaa karttaetu täysin. Lohkovoitto vaatii vakuuttavan voiton tänään, sillä Complexity on tuskin tiputtamassa pisteitä FaZea vastaan lohkon viimeisessä pelissään. Astralis taas kohtaa Spiritin joka on pelannut yllättävän kovan turnauksen tähän mennessä. Nyt kuitenkin mietitään tätä peliä ja on mahdotonta olla lähtemättä tanskalaisten matkaan.

Pelivihje: Astralis -1.5
Kerroin: 2.00 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

LUNASTA 10€ ILMAISVETO JA 100% BONARI SUPRABETTIIN TÄÄLTÄ >>

ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 22:00
Kieli: Englanti

Kuvalähde: ESL

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia