FLASHPOINT 1: HAVU - MIBR
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Flashpoint 1 -turnaus on edennyt semi-finaali vaiheeseen. Suomalaisittain tänään katseet ovat ylemmän kaavion matsissa, kun suomalainen HAVU kohtaa brasilialaisen MIBR:n. Sunnuntai-iltaa tuskin voisi paremmin käyttää, sillä panokset matsissa ovat isot.

Tämän illan matsin voittaja pääsee suoraan ylempään finaaliin, jolloin tiimi on voiton päässä turnauksen finaalista. Tappio ei vielä pudota turnauksesta, mutta reitti vie alempaan kaavioon. Alemassa kaaviossa tarvitsee ottaa kolme voittoa putkeen päästäkseen finaaliin.

Pitkäperjantaina suomalaiset kohtasivat yhdysvaltalaisen Chaosin. HAVU ei antanut mitään mahdollisuutta vastustajalleen ja ottivat jo neljännen peräkkäisen 2-0 voiton.
Matsista itsestään ei hirveästi jäänyt analysoitavaa. Heti ensimmäisessä kartassa Overpassissa nähtiin, että vain suomalaiset olivat tulleet serverille. Jenkit aloittivat 0-3 johdolla, mutta tämän jälkeen HAVU paineli 16 kierrosta putkeen tauluun ja nöyryytys oli valmis.
Toinen kartta olikin sitten kosmetiikkaa, kun etunenässä Lasse ”zoree” Uronen ja Olli ”sLowi” Pitkänen kertatoisensa jälkeen saivat jenkit näyttämään paljon huonommalta tiimiltä. Train päättyi lopulta lukemin 16-8. Matsi oli kuitenkin jälleen yksi myrskyvaroitus tuleville vastustajille siitä, että suomalaisia ei kannata aliarvioida.

Tämän illan vastustaja Made in Brazil on kuitenkin eri kaliiberin vastus. MIBR voidaan lukea ihan maailman kovimpien tiimien joukkoon. Muutoksia tiimi on kokenut, sillä brasilialaisvalmentaja Wilton ”zews” Prado lähti joukkueesta Flashpoint turnauksen ykkösvaiheen jälkeen.
Tilalle tuli saman kansalaisuuden omaava Ricardo ”dead” Sinigaglia, joka on myös MIBR:n manageri. Vaihdoksen jälkeen brassien peli on ailahdellut. MIBR:n sopeutumista on auttanut se, että pelasivat tämän turnauksen lisäksi ESL Pro Leaguessa. Tiimi sijoittui Pohjois-Amerikan turnauksen neljänneksi.
Flashpointissa tulokset ovat kuitenkin olleet vieläkin voitokkaampia, sillä MIBR on voittanut seitsemän edellistä matsia. Turnauksen ainut tappio on tullut ensimmäisessä pelissä juuri sattumoisin Chaosille.

Karttavalinnat ovat tänäänkin isossa roolissa. HAVU bännää jälleen Infernon, jota suomalaiset eivät pelaa ollenkaan. MIBR on viime aikoina poistanut aktiivisesti Nukea, joten tänään brassit toimivat samoin.
Karttavalinnassa suomalaiset luottanee jälleen junamaahan eli Trainiin. Brassien valinta lienee Overpass tai Mirage, tässä päätökseen vaikuttaa se, että säikähtikö MIBR suomalaisten edellistä suoritusta ovp:ssa. Kolmanneksi kartaksi jää Vertigo tai aiemmin mainittu Mirage. Riippuu ihan miten MIBR tilanteen miettii.

Pelivihjeenä illan jännitysnäytelmään lähdetään hakemaan HAVU:n ML voittoa Olybetin maistuvalla kertoimella 1.90. kohteen voit pelata linkin kautta tästä! ★ ★ ★ ☆ ☆

Kohde sopii mainiosti sivuillamme olevaan skabaan, josta voit lukea lisää täältä.

HAVU – MIBR matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi Flashpointin viralliselta twitch-kanavalta.

kuvalähde: unikrn

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia