CS:GO - ESL Pro League Season 12 Europe: G2 - NaVi
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL Pro League Season 12 Europen lohkovaihe saadaan tänään päätökseen. Jo turnauksesta ulkona oleva G2 haastaa NaVin jonka tarvitsee vielä sinetöidä ykkössijansa jatkopelejä ajatellen.

LUNASTA 10€ ILMAISVETO JA 100% BONARI SUPRABETTIIN TÄÄLTÄ >>

paljonko ranskalaisia tänään todella kiinnostaa?

Pro League on ollut täysi pettymys ranskalaisille ja tänään tiimin onneksi kärsimys saadaan päätökseen. G2 avasi turnauksen hyvin voitettuaan kaksi ensimmäistä peliä OG:ta ja GODSENTiä vastaan. Tämän jälkeen kuitenkin neljä perättäistä tappiota Heroicin, ENCEn, BIGin ja AGOn käsissä ratkaisivat tiimin kohtalon.

Varsinkin Kenny ”kennyS” Schrub on ollut koko turnauksen täysi varjo itsestään. Ennen viimeistä kierrosta pelaaja löytyy yhtenä heikoimmin suoriutuneista pelaajista, kun +/- tilasto näyttää -37 ja rating on vain 0.91. Muutenkaan tiimillä peli ei ole kulkenut, mutta jos yksi pelin historian kovimpia AWP pelaajia ei osu kutejaan niin näkyy tämä erittäin kovaa pelissä.

naville helppo ilta tiedossa

Ainoa joka on pystynyt tässä turnauksessa kampoihin NaVille pistämään on ENCE, joka on nytkin ainoa joka voi tiputtaa NaVin lohkon ykkössijalta. Tämä kuitenkin vaatii NaVin epätodennäköistä häviämistä ja ENCEn pitää voittaa BIG tarpeeksi isolla kierroserolla päästäkseen venäläisten ohi.

S1mple on kuitenkin jälleen ollut heittämällä turnauksen paras pelaaja tähän mennessä ja vaikka välillä muu tiimi on pelannut hieman heikommin niin on s1mple ollut aina mies paikallaan. Ei olisi mitään syytä miksi meno hidastuisi tänään ja G2n pitää näyttää aivan uskomatonta tason nostoa jos haluavat pysyä pelissä mukana.

mitkä kartat ovat pienin paha ranskalaisille?

Ensimmäiset bannit ovat tänään varmoja, kun NaVi ei pelaa Vertigoa ja vastaavasti G2 Overpassia. G2 todennäköisesti lähtee koettelemaan onneaan Nukessa ja NaVi hakee jatkoa voittoputkelleen Miragessa. ratkaisijaksi voi olettaa Infernoa, mutta hyvin todennäköisesti tämä jää tänään näkemättä.

CS:gO PELIVIHJE: G2 – NAVI

Vain toisella tiimillä on tänään panosta ja vaikka ei olisikaan niin tasoerot ovat tänään valtavat. G2:n tähtipelaajat uinuvat ja vastapuolella ovat pysäyttämättömiä. Huomioiden nämä niin venäläisten puhtaan voiton kerroin on tänään aivan järkyttävän korkea ja pakkohan tätä on lähteä kokeilemaan.

Pelivihje: Natus Vincere -1.5
Kerroin: 2.55 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

LUNASTA 10€ ILMAISVETO JA 100% BONARI SUPRABETTIIN TÄÄLTÄ >>

ESL:n toinen Twitch-kanava
Aika: 15:00
Kieli: Englanti

Kuvalähde: ESL

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia