ESL Pro League: mousesports - G2
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

E-urheilun ystäville viikonloppu ei voisi käynnistyä paremmin, kun ESL Pro Leaguessa pelataan perjantaina peräti 6 ottelun ilta! Monista huippuotteluista otamme poimintaan alkuillan trillerin, jossa kohtaavat maailman rankingin 4. sijaa hallussa pitävä mousesports sekä 3. oleva ranskalaismahti G2.  

Mousesportsilla on allaan turnauksessa kolme voittoa ja yksi tappio, joka on tismalleen sama tilasto G2:n kanssa. Viime ottelussa kiinalaista Tyloota vastaan mouz oli ailahteleva ja varovainen, vaikka voitto irtosikin numeroin 2-0. Mielenkiintoinen fakta mouzin edellisestä pelistä on, että joukkueen pelinsisäinenjohtaja (in game leader), Finn”karrigan”Andersen oli joukkueen ehdoton valopilkku yhteensä 46 tapolla kahteen karttaan. Illan ottelussa vastus ei mousesportilla helpotu ja he tarvitsevatkin koko joukkueen hereille pelin alusta saakka. Tulivoimaa joukkueesta kuitenkin löytyy laajalla rintamalla ja kuka tahansa tiimin pelaajista voikin ottaa kantajan viitan harteilleen illan ottelussa. 

Ranskalaisen G2:n turnaus on ollut varsin yllättävä, kun taakse on jäänyt Tyloon ja Virtus.pron lisäksi nimekkään joukkueen omaava Faze. OG:ta vastaan ranskalaiset näyttivät haavoittuvaisuuttaan ja kysymysmerkkejä leijaili ilmoille. G2 suurin haaste on tasainen suorittaminen maailman top-joukkueita vastaan ja illan ottelu tulee olemaan heille iso näytönpaikka. Tässä turnauksessa ollaan liian useasti nähty, kuinka joukkueen tulivoimaiset tähdet Nemanja”huNter”Kovac ja Awp pelaaja Kenny”kennys”Schrub ovat käytännössä yksin voittaneet roundeja ja kokonaisia pelejä joukkueelle. Tänään vastassa on yksi maailman taktisimmista joukkueista ja täten G2:n on saatava koko joukkue täydellisesti peliin mukaan, jos he mielivät ottelun voittaa. 

Karttavalinnoista varma poisto näyttäisi olevan overpass, sillä kumpikaan joukkueista ei karttaa pelaa. Toisen kartan poistossa joukkue joka ei ole valinnut overpassia voikin taktikoida ja saada jo valintavaiheessa mukavan edun itselleen. Mouz tykkää pelata trainia ja miragea, kun taas G2:n valintoja illalla saattaa olla dust2 tai inferno.  

Illan ottelun voittaja saattaa hyvinkin napata lohkon kärkipaikan. Panosta pelistä ei siis tule puuttumaan. Pelistä tulee tasainen ja se on huomattavissa myös ottelun kertoimissa. Tänään lähdetään pelaamaan ottelua mousesportsin kautta, sillä uskon että G2:n yleistaso ei tule riittämään kivikovaa mouzia vastaan! 

Pelivihje illan otteluun onkin mousesportsin voitto Betwayn 1.90 kertoimella. Kohteen pystyt pelaamaan täältä ★ ★ ☆ ☆ ☆

Tämäkin kohde on mahdollista hyödyntää sivustomme kerroinskabassa, joka on tänään viimeistä päivää käynnissä. Ohjeet skabaan voit lukea täältä !

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Otteluiden liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti