CS:GO - ESL Pro League Season 12 North America: FURIA - 100 Thieves
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL Pro League Season 12 North American lohkovaihe on saavuttanut toisiksi viimeisen kierroksensa ja illan ensimmäisessä kamppailussa yhteen ottavat brasilialainen FURIA ja australialainen 100 Thieves. FURIA johtaa lohkoa selvästi voitettuaan joka pelinsä, kun taas 100 Thieves on kerännyt vain kaksi voittoa viidestä pelistä.

LUNASTA 10€ ILMAISVETO JA 100% BONARI SUPRABETTIIN TÄÄLTÄ >>

jatkuuko brassien voittoputki kuuden pelin mittaiseksi?

FURIA joutui tiukille avauskierroksella Cloud9iä vastaan, kun jokainen kartta venyi vähintään 30 kierroksen mittaiseksi. Tämän jälkeen kuitenkaan kukaan ei ole pystynyt tiimiä horjuttamaan ja tiimi myös onnistui ottamaan historiansa ensimmäisen voiton Evil Geniuseksesta. Ennen tuota kamppailua pohjois-amerikkalaiset olivat päihittäneet FURIAn peräti yksitoista kertaa putkeen.

Vaikka koko FURIAn viisikko on pelannut hyvän turnauksen niin pakko on nostaa esille Henrique ”HEN1” Teles ja Yuri ”yuurih” Santos. Kaksikko löytyy tällä hetkellä turnauksen tilastojen kärjestä ja eivät ole näyttäneet yhtään hidastumisen merkkejä. Tähän vielä muun tiimin tehokkuus ja tarvitaan huipputason suoritus vastustajalta jos haluavat päihittää brasilialaiset.

thieves taistelee jatkopaikasta loppuun asti

Aussit löytävät itsensä mielenkiintoisesta tilanteesta, sillä viimeinen jatkopaikka tullaan ratkomaan 100 Thievesin, Gen.Gn ja Chaoksen välillä. Kaikki ovat tällä hetkellä tasapisteissä ennen kahta viimeistä kierrosta.

Kaksi Thievesin pelaajaa löytyy turnauksen parhaimmistosta, kun Justin ”jks” Savage ja Joakim ”jkaem” Myrbostad ovat esiintyneet turnauksessa edukseen. Kovempia tiimejä vastaan ruuti on ollut kuitenkin yllättävän märkää ja vastustaja on rankaissut tästä heti. Nyt on myös kyseessä aussien helposti hankalin peli tähän mennessä eli samanlaiseen nukahtamiseen ei ole varaa.

kartat tänään furian eduksi

Bannien ei pitäisi tulla yllätyksenä tänään, kun FURIA bannaa Dust2:n ja 100 Thieves Overpassin. Valintoina oletan FURIAlta Nukea ja Thievesiltä Vertigoa. Kolmanneksi kartaksi jää joko Inferno tai Mirage.

cs:go pelivihje: furia – 100 thieves

Voittajasta ei ole tänään kahta sanaa, mutta kertoimet ovat silti ihmeen korkealla FURIAn hyväksi. Thievesin ainoa mahdollisuus sarjan voittoon on jos FURIA lähtisi peliin takki auki, mutta tämä on äärettömän epätodennäköistä. Brassit ampuvat tällä hetkellä niin kovaa kaikkia vastaan, että puhdas 2-0 on tänään taululla melko nopeasti.

Pelivihje: FURIA -1.5
Kerroin: 2.00 Betway
Panos: ★ ★ ★ ★ ☆

LUNASTA 10€ ILMAISVETO JA 100% BONARI SUPRABETTIIN TÄÄLTÄ >>

ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 20:00
Kieli: Englanti

Kuvalähde: ESL

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia