CS:GO IEM Katowice: Liquid - Virtus.pro|
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

IEM Katowice turnaus alkaa olla loppusuoralla kun enää neljä CS:GO joukkuetta on mukana tavoittelemassa 400 000$ päävoittoa. Niin sanotut CIS-maat ovat olleet tässä turnauksessa valttia sillä neljästä viimeistä joukkueesta peräti kolme (Spirit, Gambit, Virtus.pro) kuuluvat itsenäisten valtioiden yhteisöön. Tätä Itä-Euroopan kolmikon voittokulkua on kampittamassa enää jenkkijoukkue Liquid joka haastaa lauantaina 27. helmikuuta serverillä eilen Astraliksen 2-1 voittaneen Virtus.pro:n.  

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

Fallen saanut liquidin pelin kulkemaan

Kukapa oli ennen turnausta uskonut että välierissä nähtäisiin ottelupari Liquid – VP? Molemmat joukkueet lähtivät ensinnäkin hakemaan paikkaa pääturnaukseen Play-In vaiheen kautta joten matka ollut pitkä.  Liquid päätti ennen tätä turnausta BLAT Premier Spring Groups ottelut sijoille 7-9 joka oli joukkueelle pettymys. Tämän jälkeen joukkueen kokoonpanossa nähtiin muutos kun Gabrien “FalleN” Toledo otti haltuunsa IGL-roolin Jake “Stewie2K” Yipiltä

 Muutos on näyttänyt tähän mennessä toimivalta sillä Liquid on voittanut kaikki viisi peräkkäistä ottelua roolien vaihdon jälkeen. Mikä huomattavintan niin Liquid on viime otteluissa pystynyt kairaamaan voittoja vaikeista karttatappiosta huolimatta. Joukkueen kolmen kuukauden tappiosta yli 36% on tullut suoraan kaksi nolla tuloksin mutta FalleN:n kanssa joukkue on noussut muun muassa VItalitya vastaan 0-1 tappioasemasta voittoon ja myös NaVI:a vastaan koetun 7-16 Dust2 karttatappion jälkeen Liquid pystyi pitämään pelin kasassa ja voittamaan lopulta aina jatkoille asti menneessä Infernossa. Miten käy lauantaina, jatkuvatko jenkkien hyvät otteet?  

Virtus.pro ja tulikuuma YEKINDAR

Virtus.pro on tällä hetkellä kuuma joukkue ja Dzhami ”Jame” Alilta sekä Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskis ovat tulikuumia pelaajia. Molemmat herrat ovat tilastojen valossa turnauksen TOP 10 pelaajia ja erityisesti latvialainen YEKINDAR on tällä hetkellä pysäyttämätön. Mies merkkautti eilisessä ottelussa Astralista vastaan itselleen kolmessa kartassa käsittämättömät 75 tappoa (20 avaustappoa) ja aiheutti keskimäärin 99.2 damagea per kierros pelaten ottelun ratingilla 1.37. Mikäli YEKINDAR jatkaa samalla tasolla Liquidia vastaan niin VP:llä on pullat hyvin uunissa, jos taas 21-vuotias ei ole serverillä niin koko joukkueen tekeminen hankaloituu huomattavasti.  

Virtus.pro lähtee tähän otteluun myös todella vahvalla map poolilla. VP:llä on Nukea (banni) ja Trainia (50%) lukuun ottamatta kaikissa muissa kartoissa voittoprosentti vähintään 70%. Joukkue on tällä hetkellä myös vahvassa voittoputkessa Infernossa (7 karttaa), Vertigossa (5 karttaa) ja Overpassissa (4 karttaa). Kaikki tuntuu olevan valmiiksi pedattu Virtus.pro:n finaalipaikalle?  

CS:GO PELIVIHJE: Liquid – virtus.pro

Virtus.pro lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina eikä se ole mikään ihme kun joukkue on kaatanut matkalla tähän pisteeseen NiP:nFURIA:nVitalityn sekä Astraliksen. VP:n voitolle tarjottavat kertoimet ovatkin painuneet alas kuin lehmän häntä. Me emme kuitenkaan hyppää täysin varauksetta Virtus.pro:n kelkkaan.

Liquidin peli on parantanut FalleN:n liidatessa ja veteraanipelaaja on luonut tähän otteluun varmasti pelisuunnitelman jolla Liquid pystyy haastamaan VP:n. Jenkkien paukut eivät ehkä riitä koko ottelun voittoon mutta emme usko Liquidin myyvän nahkaansa suoraan 2-0.  Vedonlyöntisivusto GG.BET tarjoaa tasoitusvedolle Liquid +1,5 todella maukkaan kokoisen kertoimen 1.92 ja tämä on meidän pelivalinta.  

Pelivihje: Liquid + 1,5
Kerroin: 1.92 GG.BET
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Telia Esports Series Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Suomi

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia