Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Blast Premier Spring Series 2020:n C-lohko lähtee käyntiin tänään ja illan myöhempänä pelinä nähdään kohtaaminen pohjois-amerikkalaisen Evil Geniuksen ja suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustaman OG:n välillä. Kaksi muuta tiimiä lohkossa ovat ranskalainen G2 ja australialainen 100 Thieves eli avausvoitto on hyvin tärkeä.

Evil Genius lähtee tähän peliin selvänä ennakkosuosikkina ja miksi ei lähtisi. Amerikkalaiset majailevat tällä hetkellä maailman rankingissa viidensinä, kun OG löytyy paljon matalemmalta sijalta kaksikymmentäviisi.. OG tekee yhä paljon helppoja virheitä joista tietenkin pääsee eroon pelaamalla, mutta muutama viikko sitten ICE Challenge 2020:ssa virheitä nähtiin reilusti ja näin nopeasti kaikkea on tuskin kuitenkaan korjattu.

Evil Geniuksella on alla kahden kuukauden tauko virallisista peleistä joka näkyy kertoimista, mutta tiimi on harjoitellut sen aikana reilusti ja lähtee varmasti täysin valmistautuneena metsästämään jatkopaikkaa kesäkuun lopulla pelattavaan Blast Premier Spring Series 2020 Finalsiin.

Kartat ovat tähän peliin erittäin auki, sillä OG ei tietenkään ole aivan liikaa pelannut mutta selvät inhokit silti pistävät silmään. OG:lla on ollut menestystä Trainissa ja Evil Genius ei sitä välitä pelata. OG:lta taas ei ole vielä nähty virallista peliä Vertigossa ja tuskin vielä tänäänkään. Evil Genius valitsee Nuken ja Miragen välillä, mutta Miragessa on vähemmän mahdollisuuksia yllätyksiin. OG:lla on vaihtoehtoja mutta yksikään ei heille etua tule antamaan. Oletan pelattavaksi kartoiksi Miragea, Infernoa ja ratkaisijana Overpassia taikka perinteistä Dust2:sta.

Vaikka Evil Geniuksella on tauko alla ja ote voi olla alkuun vähän ruosteessa niin on tämä tiimi osoittanut useasti miksi kuuluu maailman eliittiin. Jos EG päättää jostain syystä Nuken valita, voi OG vahvalla CT-puoliskolla jopa uhmata vastustajiaan, mutta muuten en näe heillä mitään mahdollisuuksia.

Betway tarjoaa Evil Geniuksen -1.5:lle yllättävän hyvää kerrointa (1.85) ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Pelin pitäisi virallisesti alkaa 21:30, mutta jos G2:n ja 100 Thievesin peli päättyy aikaisemmin aloitetaan peli aikaisemmin. Peliä voit seurana livenä joko englanniksi Blast Premierin Twitch-kanavalta tai suomeksi Elisa viihteen Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: Blast

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti