CS:GO - DreamHack Open Summer 2020:: Complexity - OG
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

DreamHack Open Summer 2020 Europe on saavuttanut viidennen päivänsä ja nyt ratkotaan kuka etenee jatkopeleihin. B-lohkon voitosta taistelee Complexity ja suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG. Häviäjä kohtaa huomenna venäläisen forZen ja ratkaisee kumpi jatkaa välieriin toisena tiiminä.

riittääkö complexitylla jälleen puhti vain omaan karttaan?

Sunnuntaina Complexity otti avauskierroksella yhteen forZen kanssa ja ennen peliä yksi pelattava kartta ihmetytti suuresti. Ennen kamppailua Complexityn oli nähty pelaavan Overpassia maaliskuun alussa viimeksi ja tiimi oli tehnyt kartasta itselleen permabannin. Benjamin ”blameF” Bremer oli kuitenkin valmistanut tiiminsä karttaan täydellisesti ja Complexity yllätti venäläiset 16-11 voitolla. Sarja olisi pitänyt pystyä tämän jälkeen sulkemaan kahdessa kartassa, mutta kyseenalaistettava valinta Mirage toi ForZen tasoihin. Kolmannessa kartassa kuitenkin Complexity meni menojaan Owen ”oBo” Schlatterin johdolla ja otti oletetun voiton.

William ”RUSH” Wierzbalta nähtiin todella surkea esitys, kun kolmen kartan jälkeen pelaajan +/- tilasto näytti -21. Onneksi muu tiimi oli hyvin hereillä, vaikkakin sarja olisi voitu RUSHin avulla sulkea suoraan kahdessa kartassa.

Parantaako og tänään peliään tarpeeksi?

Suomalaisen Aleksib:n johtama OG pelasi pääosin hyvän pelin Spiritiä vastaan, mutta reilusti parantamista on. Jälleen nähtiin tutuksi tullut tappio omassa karttavalinnassa ja tämän ei pitäisi tapahtua näin usein tällä tasolla enää. Varsinkin Complexity pystyy rankaisemaan tästä erittäin helposti ja yhtä hyvää pelinlukua Aleksib:ltä kuin Nukessa Spiritiä vastaan tarvitaan nyt koko sarjan ajan.

Yksilöllisesti tiimi sai lopulta melko positiiviset tilastot taululle, kun peräti kolme pelaajaa päätti sarjan +/- tilaston näyttäessä +10 tai enemmän. Tätä vaaditaan tänään, sillä tulivoimaa löytyy Complexityn puolelta reilusti ja älykkyydessä blameF haastaa AleksiB:n heittämällä.

OMA KARTTAVALINTA ON TÄNÄÄN VÄLTTÄMÄTÖN OG:LLE!

OG:n on pakko bannata tänään Vertigo ja tämä jättää Complexitylle auki useita hyviä vaihtoehtoja. Valintana tiimiltä oletan Infernoa, jos Complexity ei sitä bannaa. Tämän tapahtuessa Nuke on todennäköisin. Complexitylta hyvinkin voidaan nähdä jälleen Overpass valintana, varsinkin kun OG ei ole siinä todellakaan hyvin pelannut. Bannina oletan ennalta mainittua Infernoa. Ratkaisijaksi jäisi Train, joka on tasainen kummallekin tiimille.

cs:Go pelivalinta: complexity – og

Complexity on peliin lähdettäessä ennakkosuosikin asemassa, mutta OG:lla on hyvät mahdollisuudet tehdä pelistä tasainen. BlameF on varmasti tauon aikana hionut taktiikat kuntoon tiiminsä kanssa, mutta Aleksib on juuri oikea mies vastaamaan haasteeseen. Luotto pistetään tänään tasaiseen matsiin ja OG:n tehokolmikkoon jonka tarvitsee jatkaa eilistä virettään.

Pelivihje: Kartat yli 2.5
Kerroin: 1.85 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
DreamHackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 17:00 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia