CS:GO snow sweet snow: Winstrike - HAVU
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

CS:GO turnaus Snow Sweet Snow 2 Regionals jatkuu maanantaina 22. helmikuuta turnauksen Swiss Stage otteluilla. Suomalaisjoukkue HAVU on mukavasti mukana tässä turnauksen kakkosvaiheessa, kun joukkue voitti alkulohkonsa molemmat ottelut ja eteni puhtaalle pelillä jatkoon. HAVU kohtaa maanantaina kello 19:00 alkavassa ottelussa venäläisen Winstriken. Vedonlyöntisivustot näkevät ottelun varsin tasaväkisenä voittajakertoimien valossa mutta suomalaiset ovat ehkä pienoisessa ennakkosuosikin asemassa.

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

HAVU:n uusi kokoonpano aloittanut vahvasti – WInstrike ollut aktiivinen

HAVU starttaa otteluun HLTV-rankingin sijalta #33. Tässä turnauksessa muutama steppi vielä pidemmälle ja joukkue nousee TOP 30 sisään? HAVU:n uudistunut kokoonpano Olli ”sLowi” Pitkänen, Lasse ”ZOREE” Uronen, Sami ”xseveN” Laasanen, Jani ”Aerial” Jussila , Jemi ”jemi” Mäkinen on ollut varsin vahva yhdessä. Kuten todettua joukkue aloitti tämän turnauksen puhtaalla pelillä kuin HAVU kaatoi lukemin 2-0 ruotsalaiset Lilmixin sekä Apeksin varsin mukavalla round differencellä 64 -38. Tämän jälkeen joukkue oli serverillä Elisa Nordic Champsionhip turnauksessa, jossa HAVU kaatoi niin ikään 2-0 sekä ISO Esportsin että IQUE.gg:n. Näissäkin pelissä joukkue oli kierrosvoittojen osalta reilusti plussa lukemalla +27. HAVU:lla on varsin kova rosteri ja alun perusteella tiimi toimii. Winstrike on kuitenkin pykälän kovempi joukkue kuin HAVU:n aiemmat vastukset tänä vuonna ja nyt myös sLowi:n IGL-taidot joutuvat todennäköisesti ensimmäistä kertaa kunnolla testattavaksi.

Siinä missä HAVU on pelannut varsin vähän tämän vuoden puolella nii Winstrike on painanut pää märkänä duunia. Venäläiset ovat pelanneet vuoden 2021 puolella jo peräti 18 ottelua ja näistä otteluista peräti 14 on päättynyt Winstriken hyväksi. Venäläistiimi sijoittui sijoille 3-5 kauden ensimmäisessä Snow Sweet Snow regionalsissa ja eteni aina lopputurnaukseen asti, jossa matka tyssäsi forZe:a vastaan. Winstrikella on hyvä pelituntuma ja paljon voittoja alla mutta forZea lukuun ottamatta joukkueen vastustajat eivät ole olleet suoraan sanottuna yhtä tasokkaita kuin HAVU pystyy olemaan.

CS:GO PELIVIHJE: Winstrike – Havu

Tämä ottelu tarjoaa varmasti jännittävän ja mielenkiintoisen kamppailun. Oman mausteensa otteluun tuo map pool sillä Mirage on molempien joukkueiden first pick kun taas Inferno on molempien banni. Winstrike on valinnut varsin usein Miragen lisäksi Overpassin peleille ja joukkue onkin siinä viiden ottelun voittoputkessa. HAVU saattaakin heivata taktisesti Overpassin ensimmäiseksi pois ja näin heikentää Winstriken voitonmahdollisuuksia.

Me lähdemme tässä ottelussa HAVU:n kelkkaan ja veikataan suomalaisten suoraa voittoa. HAVU oli edellisessä ottelussa Apeksia vastaan todella domininoiva ja entiset ENCE-pelaajat xseveN sekä Aerial olivat kuin uudelleensyntyneitä yli 1.55 ratingeilla. Jos dynaaminen duo on lähelläkään samaa virettä niin suomalaiset juhlivat voittoa.

Pelivihje: HAVU voittaa
Kerroin: 1.83 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Pelaajat.com Twitch-kanava
Aika: 19:00
Kieli: Suomi

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia