Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Illan viimeisessä ESL PRO LEAGUE SEASON 11 EUROPE – pelissä kohtaa ruotsalainen fnatic, joka on HLTV:n maailmanlistalla sijalla 5 ja saksalainen BIG, joka on listan sijalla 18. Ottelu on kuitenkin vielä tasaisempi lähtökohdiltaan, kuin mitä alkuun voisi kuvitella.

BIG on tehnyt vakuuttavaa tulosta, siitä on ollut palkintona kahden kuukauden aikana sijoituksen paraneminen 28 pykälän verran. Pelit ovat menneet hyvin varsinkin ESEA MDL Season 33 Europe – peleissä saksalaiset ovat tehneet vakuuttavaa työtä.
Flashpoint -karsinnoissa joukkue teki myös tulosta päihittämällä muun muassa suomalaisen HAVU:n suoraan lukemin 2-0. BIG kuitenkin luopui paikastaan johtuen koronaviiruksesta, joten loppujen lopuksi paikan lunasti HAVU.

Länsinaapurista tuleva fnatic on pelannut saksalaisia selkeästi vähemmän tämänvuoden puolella. Nimittäin he ovat olleet mukana tänä vuonna vain IEM Katovice:ssa, jossa selviytyivät aina semifinaaleihin asti häviämällä siinä G2:lle niukasti 2-1.
Tämän lisäksi ruotsalaiset pelasivat euroopan suljetuissa karsinnoissa, josta joukkue selvitti tiensä kohti ESL ONE RIO Minor -turnaukseen kohtuullisen helposti.

Tämän illan pelissä lähtökohdat kuten mainittu jo aiemmin ovat yllättävänkin tasaiset vaikka rekordi viime vuodelta onkin 4-0 ruotsalaisille, niin tähän ei kannata peilata. fnatic pelaa tällä hetkellä mieluusti Dust2 tai Mirage -karttaa molemmissa joukkueella on 100% voittoprosentti (3-0 molemmissa kartoissa).
BIG pelaa tilastojen valossa parhaiten NUKEssa ja Infernossa. Toisaalta Mirage on ollut eniten pelattavana saksalaisilla, joten uskon että pääsemme ”mirreen” tänään. Epätodennäköisin kartta on Train, jota kumpikaan ei ole oikeastaan pelata.

Pelivalintana tähän kohtaamiseen on yli 2.5 karttaa kertoimella 2.30, kohteen voit pelata tästä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

Muun kohdetarjonnan löydät täältä.

Ottelua voit seurata kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata striimiä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti