ESL Pro League: FaZe - mousesports
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Uusi viikko on aluillaan ja ESL Pro League jatkaa pelejään tututtuun tapaan. Myöhäisillan mittelöstä ei jännitystä puutu, kun kovavireinen mousesports kohtaa tulivoimaisen FaZen. Illan ottelusta povataan tasaista ja mielenkiintoista. Tämä ei liene mikään ihme, sillä molemmat joukkueet ovat täynnä huippupelaajia joiden yksilötaito on maailman eliittiä.

FaZe on sekoitus tulivoimaa ja heidän pelinsisäisenjohtajan Nikola”NiKo”Kovacin monimuotoista taktista osaamista. FaZen täytyy saada muutkin pelaajat NiKon ohella tekemään tulosta varsinkin isoissa otteluissa. NiKon rating on viimeisen kolmenkuukauden ajalta keskiarvoltaan 1.23, mikä on joukkueessa selvästi omaa luokkaansa. FaZen muiden pelaajien on otettava tänään iso askel ylöspäin, jos he mielivät taistella voitosta. Esimerkiksi joukkueen brasilialaistähti Marcelo”coldzera”David on tänään paljon vartijana ja hänen onnistumisensa pelissä on joukkueelle hyvin tärkeää. FaZen taival turnauksessa on ollut ailahteleva. Voittoja on tullut, mutta merkille pantavaa on, että he ovat hävinneet jokaisen pelaamansa ottelun maailman top 10 jengejä vastaa turnauksessa (Fnatic, G2 ja juurikin mousesports).

Mousesports voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen turnauksen alkupuoliskolla 2-1, vaikka ottelu olikin todella tasainen. Mouz on pystynyt parantamaan otteitaan turnauksen edetessä ja tällä hetkellä voimasuhteet näyttävät kallistuvan hiirilaumalle. Mouzin supertalentit Robin”ropz”Kool ja 17-vuotias David”frozen”Cernansky ovat löytäneet mahtavan pelivireen turnauksessa. Eilisessä 2-0 voitossa OG:ta vastaan kaksikko oli pitelemätön. He tulevat aiheuttamaan harmaita hiuksia myös tänä iltana FaZen miehistölle. Mouz on osoittanut, että heidän maailman rankingin 4. sija ei ole sattumaa. Tiimin peli on saatu sellaiseen kuosiin, että he ovat varteenotettava vastus, mitä tahansa joukkuetta vastaan. Mouzin recordi onkin turnauksessa kiven kova; 5 voittoa ja vain yksi tappio.

Karttavalinnoissa poistot pitäisi olla selvät, kun FaZe poistaa ensimmäisenä Vertigon ja mouz Overpassin. FaZen valintaa pelattavaksi kartaksi on vaikea ennakoida, sillä mouz on näyttänyt tasaista osaamistaan lopuissa viidessä valittavissa kartoissa. Ainoa kartta, jossa FaZe saa etua vastustajaan nähden on Nuke, joten tätä odotetaan heidän valinnaksi. Mouz on näyttänyt vahvaa osaamistaan Trainissa ja heidän valinta saattaakin olla ”junamaa”.

Mouz näyttää sekä joukkueena että yksilötaidoltaan olevan FaZea edellä. Kartat suosivat myös hieman enemmän hiirilaumaa, jonka karttavalikoima on todella monipuolinen. Pelivalinnaksi illan otteluun otammekin mousesportsin voiton Betwayn kertoimella 1.90 . Kohteen voit pelata täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

FaZe – mousesports matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti