Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

Reddit käyttäjä ”randomnamewhatevs” julkaisi postauksen r/GlobalOffensive -kanavalle ENCE:n heikontuneista pelaajakohtaisista tilastoista tiistaina. Kuten varmasti kaikki on huomannut, koki ENCE maanantaina suuren someryöpytyksen, kun joukkueen kapteeni Aleksi ”allu” Jalli osallistui HLTV:n ”Confirmed” -podcastiin. Jalli kertoi podcastissa ENCE:n historiasta sekä tulevasta. Kesken podcastin ENCE:n entinen pelaaja Jere ”sergej” Salo julkaisi Twitterissä ristiriitaisia lausuntoja liittyen Jallin kommentteihin podcastissa. Tarkemmin Salon lausunnoista voit lukea myöhään maanantai-iltana julkaisemastamme artikkelista.

Jalli otti podcastissa kantaa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen potkuihin lyhyesti. Jalli totesi, että Virolainen ei kenties ollut oikea pelaaja potkia. Jalli jatkoi myös todeten, että sen aikainen ENCE ei ehkä arvostanut Virolaisen tuomaa panosta tarpeeksi. Virolaisen tuoma panos näkyy selkeästi joukkueen tilastoista. Redditiin tehdyn postauksen mukaan ENCE:n alkuperäinen kokoonpano suoriutui huomattavasti heikommin Jallin ja myöhemmin Miikka ”suNny” Kempin alaisuudessa, kuin joukkueen entisen pelin sisäisen johtajan, Virolaisen alaisuudessa. Alla ENCE:n pelaajien ratingit ennen sekä jälkeen Virolaisen potkujen:

  • sergej 1.16 Aleksib:n alaisuudessa – 1.00 allun sekä suNny:n alaisuudessa
  • xseveN 1.03 Aleksib:n alaisuudessa – 0.94 allun sekä suNny:n alaisuudessa
  • Aerial 1.12 Aleksib:n alaisuudessa – 0.96 allun sekä suNny:n alaisuudessa
  • allu 1.15 Aleksib:n alaisuudessa – 1.09 allun sekä suNnyn alaisuudessa

Joukkueen rating keskiarvolta Aleksib:n alaisuudessa oli 1.11. Allun sekä suNnyn alaisuudessa joukkueen rating keskiarvolta oli 0.99.

ENCE:n pelaajien suorittamisessa oli siis selvä ero Virolaisen hallinnan aikana. Ainoa pelaaja, joka pysyi edes lähellä omaa tasoaan oli allu. Voidaankin spekuloida, että halusiko allu rakentaa ENCE:n hänen itsensä ympärille? Jalli oli hyvä ystävä Virolaisen tilalle liittyneen Kempin kanssa, ja jo siirron aikaan spekuloitiin, että ottiko ENCE Kempin Virolaisen tilalle Jallin käskytyksestä.

Tässä vaiheessa voidaan ainoastaan spekuloida. Kemppi nimittäin sulki mahdollisuudet lisätiedoille tilanteesta. Kemppi ihmetteli Twitterissä, miksi Jalli puhui hänestä podcastissa vain minuutin, vaikka he ovat olleet Jallin kanssa joukkuetovereita yli 1,5 vuotta, ja kaveruksia yli 5 vuotta. Kemppi lopulta poisti kyseisen twiitin, mutta jatkoi seuraavasti: Minun piti sanoa tämä, sillä halusin saada rauhan itseni kanssa. En aio avata tätä aihetta enempää. Kaiken jälkeen haluan vain hyvää kaikille.” Kemppi julkaisi vielä kolmannen twiitin, jossa pelaaja selvensi näkemyksiään: ”Tarkoitin, että halusin kuulla koko totuuden siitä, miksi joukkueen johtajuus siirettiin minulle. Meidän (allun ja suNny:n) historian ottaen huomioon, tunsin itseni petetyksi, että hän ei pystynyt tekemään sitä joukkuetoverina eikä ihmisenä.

Jaa:

lisää samankaltaisia