Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

DBLTAP:n äärimmäisen luotettavan toimittajan mukaan 100 Thievesissä pelannut australialaisjoukkue norjalaispelaaja Joakim ”jkaem” Myrbostadilla höystettynä on palaamassa yhteen EXTREMUM-organisaation alle. DBLTAP:n lähtiden mukaan kyse on vanhan kokoonpanon neljästä pelaajasta, sillä kokoonpanon viides pelaaja Justin ”jks” Savage suuntasi pikaisesti Complexityyn 100 Thievesin pudotettua CS-kokoonpanonsa.

Huhuttua siirtoa tukee jkaemin tämän hetkisen joukkueen tiedote pelaajan siirtymisestä uuteen joukkueeseen. Apeksin mukaan jkaem on ostettu toiseen organisaatioon, ja hän ei täten jatka norjalaisjoukkueessa.

Australialaiskolmikko pelasi jkaemin kanssa noin kaksi vuotta, jonka aikana joukkue ylsi kahden major-turnauksen pudotuspeleihin. Joukkue oli ylivoimaisesti parhaiten suoriutuva australialaisjoukkue, ja he ylsivät jopa HLTV:n ranking-listan TOP-10 joukkoon. Tällä hetkellä kokoonpanon kolme australialaispelaajaa – Aaron ”AZR” Ward, Jay ”Liazz” Tregillgas ja Sean ”Gratisfaction” Kaiwai ovat vielä sopimuksessa 100 Thievesin kanssa. Joukkue ei kuitenkaan ole tällä hetkellä toiminnassa.

DBLTAP:n lähteiden mukaan EXTREMUM:a johtaa Emir ”sngz“ Udvincic, ja organisaatiota rahoittaa yksityiset sijoittajat. Mikäli joukkue kiinnittää ex-100 Thievesin nelikon, tarvitsee joukkue enään yhden pelaajan viimeisteltyä kokoonpanonsa. DBLTAP:n mukaan joukkue kilpailisi tällä kertaa euroopassa. Joukkueen on oletettu aloittavan vuoden 2021 alussa.

Mikäli EXTREMUM hankkii 100 Thievesin ex-nelikon olisi joukkueessa seuraavat pelaajat:

Aaron ”⁠AZR⁠” Ward
Jay ”⁠Liazz⁠” Tregillgas
Sean ”⁠Gratisfaction⁠” Kaiwai
Joakim ”⁠jkaem⁠” Myrbostad

Jaa:

lisää samankaltaisia