Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

HLTV julkaisee joka vuoden päätteeksi heidän näkemyksensä vuoden parhaista pelaajista. Lista alkaa aina tammikuun ensimmäisenä päivänä, ja pelaajia julkistetaan listan alapäästä lähtien päivä kerrallaan, kunnes 20. päivä julkistetaan vuoden paras ja toiseksi paras pelaaja. HLTV on tehnyt ja julkaissut listan maailman parhaista pelaajista joka vuosi vuodesta 2010 lähtien, jolloin pelattava peli oli Counter Strike 1.6. CS:GO:n osalta tämä on kahdeksas vuosi, kun lista julkaistaan.

HLTV:n lista perustuu lähes pelkästään pelaajien henkilökohtaisiin tilastoihin. Lista ei ota HLTV:n mukaan huomioon mitään muita ulkoisia tekijöitä, jotka olisivat voineet vaikuttaa pelaajan suoritustasoon. HLTV:n listaan vaikuttaa huomattavasti pelaajan saamat MVP (Most Valuable Player) ja EVP (Exceptionally Valuable Player) -palkinnot.

HLTV:n listan sijalla 20 on Vincent ”Brehze” Cayonte. Brehze aloitti pelaamaan CS:GO:ta vuonna 2014 aloittaen tunnetusta ESEA Open -liigasta. Ei mennyt kauaa, kun hänen joukkueensa eteni liigoissa ylöspäin ja Brehze sai kutsuja varapelaajaksi Obey.Alliance -joukkueeseen. Brehze myöhemmin liittyi kyseiseen joukkueeseen, jonka kanssa hän pelasi ensimmäisen LAN-turnauksensa vuoden 2016 tammikuussa.

HLTV kertoo, että yksi finaali oli selvä kääntymispiste Brehzen uralla. Hän voitti Selfless -joukkueen ECS Season 1 -karsintaturnauksessa lähes yksin, sillä Brehzen rating kyseisessä ottelussa oli hurja 1.43. Brehzen +/- -tilasto näytti ottelun jälkeen +39, ja hän oli joukkueensa ainoa pelaaja, jolla oli positiivinen luku kyseisessä tilastossa. Ottelun jälkeen Selflessin valmentaja sekä omistaja Steve ”Ryu” Rattacasa syytti Brehzeä huijaamisesta. Ryu kuitenkin pahoitteli myöhemmin hänen syytöksiään ja palkkasi Brehzen joukkueeseensa.

Lunasta 100% bonari 500 euroon asti PlaynPlay casinolle täältä!

Selfless -joukkueessa Brehze pelasi loistavia finaaleja ja oli joukkueen paras pelaaja heittämällä. Ei mennytkään kauaa, kun vuonna 2017 hän sai pyynnön hänen ensimmäiseen huippujoukkueeseen, NRG:hen. NRG:n kanssa Brehze niitti mainetta maailmalla, ja kyseisessä kokoonpanossa pelaaja kilpailee edelleen. NRG myi kokoonpanonsa Evil Geniuses -organisaatiolle vuonna 2019.

Edellisvuonna EG taisteli jatkuvasti Pohjois-Amerikan parhaan joukkueen tittelistä Furian ja Liquidin kanssa. COVID-19 -viruksen takia joukkueet eivät päässeet Eurooppaan kilpailemaan, kun vasta vuoden lopussa, jolloin nämä kolme joukkuetta matkustivat kovemman kilpailun toivossa haastamaan eurooppalaisia joukkueita.

Brehze ansaitsi edellisvuonna yhden MVP-palkinnon (cs_summit 6) ja neljä EVP-palkintoa. EG sijoittui ensimmäiseksi BLAST Spring Americas, cs_summit 6 NA, ja ESL One Cologne NA -turnauksissa. Brehze omaa edellisvuoden parhaan trade-kill ration ja pelaajan tilastot olivat hyvällä tasolla. Brehzen kokovuoden rating oli 1.16. Pelaaja kuoli keskimäärin 0.64 kertaa kierroksessa ja hän teki vahinkoa 79.1 pisteen verran keskimäärin joka erä. Brehze oli tilastollisesti joukkueensa paras pelaaja, sillä EG:n pelaajista toiseksi sijoittuu Tsvetelin ”CeRq” Dimitrov, jolla koko vuoden rating oli 1.12.

HLTV kerää aina jokaiselta pelaajalta niin sanotun ”bold predictionin” ensi vuoden pelaajasta, jota kannattaa seurata. Brehze kertoi pohjoisamerikkalaispelaaja Danny ”cxzi” Strzelczykin olevan hänen valintansa vuodelle 2021: ”Tämä kaveri tekee töitä todella kovaa. Aina kun katson hänen pelaavan FPL:ää, antaa hän aina uusia ideoita ja johtaa joukkuettaan. Minusta tuntuu, että hänestä voi tulla todella hyvä”

HLTV:n kirjoittaman artikkelin löydät täältä.

Jaa:

lisää samankaltaisia