Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
ENCE:ssäkin mainetta niittänyt Elias ”Jamppi” Olkkonen siirtyi Team Liquidin Valorant-joukkueeseen.

Team Liquid on Jampin ensimmäinen joukkue Valorantissa. Jamppi siirtyi pelaamaan Valorantia joulukuun ENCE-draaman jälkeen. Jampin oikeustaistelu Valven kanssa hänen major-kilpailukiellosta ei mennyt putkeen, jonka takia hänelle ei löytynyt tilaa ENCE:n uudesta kansainvälisestä kokoonpanosta. Jamppi tuskin sai monia tarjouksia huippujoukkueista, sillä major-turnaukset ovat jokaisen joukkueen tähtäimessä, ja Jamppi ei kyseisiin turnauksiin saa osallistua, sillä hänet on yhdistetty VAC-kiellon omaavaan Steam-tiliin.

Team Liquid on yksi euroopan huippujoukkueista, ja heidän kokoonpanosta löytyy mm. entinen CS:GO-legenda Adil ”ScreaM” Benrlitom. ScreaM on yksi Valorantin taitavimmista pelaajista, ja hän onkin kantanut Liquidin yhdeksi euroopan parhaista joukkueista.

Jampin pestaaminen Liquidiin tulee suurena yllätyksenä, sillä Jamppi on pelannut Valorantia huomattavasti vähemmän, kuin muut ammattilaispelaajat. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä, pystyykö Jamppi näin lyhyellä aikavälillä todistamaan olevansa ammattilaisen tasolla Valorantissa. Sitä on nimittäin vaikea uskoa.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

Jamppi paljasti hänen pelaavansa Liquidissa pääsääntöisesti Jett-sankaria, joka on yksi pelin tärkeimmistä hahmoista. Jamppi tulee täten pelaamaan hyvin paljon tarkkuuskivääriä, josta hänet tunnettiin CS:GO:ssa.

Valorantiin on siirtynyt monia ex-CS:GO -pelaajia, ja he ovat menestyneet loistavasti pelissä. Lähes jokaiseen huippujoukkueeseen kuuluu nimekkäitä pelaajia, jotka pelasivat CS:GO:ta ennen Valorantiin siirtymistä. Valorant onkin hyvin samankaltainen CS:GO:n kanssa suurimpana erona ollen Valorantissa käytettävät hahmot, joilla on erilaisia taikoja. Taiat voi verrata CS:GO:ssa käytettäviin kranaatteihin. Valorantissa olevat taiat ovat kuitenkin huomattavasti suuremmassa asemassa, kuin kranaatit CS:GO:ssa.

Jaa:

lisää samankaltaisia