Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

Jesse ”zehN” Linjala vieraili kuuluisan urheilutoimittaja Esko Seppäsen pitämässä ”Urheilucast” -podcastissa. Seppänen sekä Linjala keskustelivat Linjalan urasta, ENCE:stä, GODSENT:stä sekä ylipäätään joukkuepelaamisen arvoista.

Seppänen kysyi Linjalalta podcastin puolivälissä GODSENT:n pelaajista. Linjala luetteli pelaajien kotimaat, nimet ja roolitukset pelin sisällä. Kun Linjala oli käynyt läpi kolmen joukkuetoverinsa tarinat, totesi Seppänen yhden pelaajan olevan jäljellä – GODSENT:iin marraskuussa varapelaajana liittynyt Luka ”⁠emi⁠” Vuković. Linjala kertoi emin olleen joukkueen varapelaaja tämän vuoden loppuun saakka, sillä joukkue halusi päivittää kokoonpanoaan. GODSENT:ssä ennen pelannut Kevin ”kRYSTAL” Amend päätettiin penkittää sen jälkeen, kun paljastui, että zehN:n spekuloitu siirto suomalaisjoukkue ENCE:en ei toteutunut. Linjala kertoi avoimesti olevansa huojentunut, että näin kävi viitaten maanantain skandaaliin, jossa ENCE joutui suuren someryöpytyksen kohteeksi.

Linjala paljasti pikaisesti Seppäsen kysyttyä informaatiota GODSENT:n tulevasta viidennestä pelaajasta, että joukkue oli tavoitellut australialaispelaaja Aaron ”AZR” Wardia. Ward oli kuitenkin kieltäytynyt, sillä hän halusi jatkaa australialaisessa joukkueessa. GODSENT:n joukkueeseen siirtyminen olisi väistämättä tarkoittanut AZR:lle muuttoa eurooppaan. Linjala kertoi joukkueen tavoitelleen myös kahta pohjoisamerikkalaista pelaajaa paljastamatta kyseisten pelaajien nimiä.

Lopuksi Linjala kertoi, että joukkueella on tällä hetkellä tähtäimessä suomalainen pelaaja. Kyseinen suomalaispelaaja on Linjalan mukaan halukas liittymään, mutta tarvitsee 7-10 päivää aikaa miettiä. Tästä päästäänkin maanantain katastrofiin, jossa suomalaisjoukkue ENCE käytännössä tuhoutui ainakin Seppäsen mukaan. Seppänen nimittäin puhui koko podcastin ajan itsevarmasti, että suomalaisjoukkue ENCE on 100% varmasti tuhoutunut – ainakin CS:n osalta. Seppäsen itsevarmuudesta voisi päätellä, että hänellä on luotettavat lähteet.

Linjalan mainitsema suomalaispelaaja voisi täten potentiaalisesti olla joku ENCE:n kokoonpanosta. Päällimmäisenä mieleen tulee tietysti Miikka ”suNny” Kemppi. Hän on toiminut ennenkin kansainvälisen joukkueen IGL:nä (pelin sisäinen johtaja) ja ENCE:ssäkin Kemppi johti viimeisimpänä joukkuetta. Kemppi twiittasi maanantain ja sunnuntain välisenä yönä mielipiteensä Aleksi ”allu” Jallin puheista ”HLTV Confirmed” -podcastissa. Pelaaja kuitenkin poisti twiittinsä pikaisesti, mutta monet ehtivät ottaa kuvankaappauksen twiitistä ennen sen poistamista.

”Ainoa kysymys, joka minulle herää, on, että miksi allu ei puhunut tässä podcastissa minusta enempää, kuin yhden minuutin? Olin kuitenkin hänen joukkuetoverinsa melkein 1,5 vuotta ja pidin häntä ystävänä ainakin 5 vuotta” Kemppi twiittasi.

Twiitistä herää selvästi mielenkiinto, sillä Kemppi puhuu Jallista imperfektissä. Hän oli hänen joukkuetoveri, ja hän piti häntä ystävänään. Voisi siis ajatella, että Jallin kanssa ilmeisesti huonoissa välissä oleva Kemppi olisi lähtenyt ENCE:stä ja tekisi tällä hetkellä mahdollista siirtoa Linjalan joukkuetoveriksi GODSENT:n organisaatioon.

Jaa:

lisää samankaltaisia