Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Suomalaisorganisaatio ENCE pääsee pelaamaan ensimmäisen virallisen ottelunsa joukkueen kokoonpanomuutoksien jälkeen.

ENCE kilpailee Relog Median järjestämässä Snow Sweet Snow 1 -turnauksessa 19 muun joukkueen kanssa. Suomalaisjoukkue saa ensimmäisessä ottelussa vastaansa Izako Boarsin, joka on kyntänyt alemman tason otteluita hyvin tuloksin. Izako Boars on päihittänyt esimerkiksi suomalaisjoukkue KOVA:n ja SJ:n sekä lukuisia tier-2 -tason joukkueita.

Izako Boars on puolan joukkuerankingin sijalla 5 ja maailman joukkuerankingin sijalla 62. Joukkue ei ole lähellä huippujoukkueiden tasoa, mutta heiltä on nähty hyviä tuloksia viime aikoina oman tason joukkueitaan vastaan.

Uudistunut ENCE on tällä hetkellä todella suuri kysymysmerkki. Joukkueen johtajuus on vaihtunut tanskalaiselle pelaajalle, ja valmentajana häärii Slaava ”Twista” Räsäsen tilalla HAVU:n entinen IGL (pelin sisäinen johtaja) Eetu ”sAw” Saha. On siis mielenkiintoista, miten ENCE on lähtenyt rakentamaan uutta joukkuettaan. Mikä on joukkueen karttavalikoima?

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

ENCE on ehtinyt harjoitella uuden kokoonpanonsa kanssa noin kuukauden. Ennen ENCE:n parhaimpia karttoja olivat tupla-AWP -setuppia suosivat Dust 2 ja Train. Nykyiseltään ENCE:ä johtava Marco ”Snappi” Pfeiffer oli entisen joukkueensa Heroicin kanssa loistava Miragessa ja Nukessa. Sen sijaan Train ja Dust 2 oli tuon aikaisen Heroicin huonoimmat kartat.

ENCE:n kahdesta muusta uudesta pelaajasta Lotan ”Spinx” Giladi on loistanut urallaan Dust 2:ssa, Miragessa, Nukessa ja Vertigossa. Train on kuitenkin ollut hänelle äärimmäisen vaikea kartta, joten on mielenkiintoista nähdä, minkälaisen karttavalikoiman ENCE itselleen rakentaa. ENCE:n kolmas ulkomaan vahvistus Paweł ”dycha” Dycha on ollut tasavahva suorittaja kaikissa kartoissa.

ENCE:n kannalta on myös mielenkiintoista nähdä ottaako organisaatio vihdoin tarvittavan askeleen ammattimaisempaan työskentelyyn. Vanhan kokoonpanon ympärillä velloi huhuja epäammattimaisuudesta sekä negatiivisesti ilmapiiristä. Nyt joukkue on kuitenkin tehnyt tärkeän päätöksen, jonka myötä ENCE:n valmentaja sAw tekee kaikki tärkeät päätökset liittyen pelaavaan kokoonpanoon.

ENCE palkkasi myös joukkueeseen ns. performance-valmentajan Ville “WILLFEEL” Merisen, joka auttaa ENCE:n pelaajia ja joukkuetta heidän mentaalipuolen asioissa. Hänellä on taustaa psykoterapiassa ja hän on tehnyt töitä useiden urheilijoiden kanssa.

ENCE:n ensimmäinen ottelu Izako Boarsia vastaan Snow Sweet Snow 1 -turnauksessa alkaa klo: 19:00. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun voit katsoa englanninkielisellä selostuksella täältä tai vaihtoehtoisesti suomenkielisellä selostuksella täältä.

Jaa:

lisää samankaltaisia