Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Rush B Median mukaan turkkilaispelaaja Özgür ”woxic” Eker on penkitetty Cloud9:n kokoonpanosta. Hänet korvaa Erick ”Xeppaa” Bach.

Woxic on väitteiden mukaan penkitetty syistä, jotka ei liity pelaajan henkilökohtaiseen suoritustasoon. Turkkilainen AWP-pelaaja woxic ehti pelata Cloud9:n kokoonpanossa hieman yli kolme kuukautta. Woxic oli Cloud9:n kolmas pelaaja, ja hänen sopimuksensa oli kolmevuotinen. Cloud9:n managerin Henry ”HenryG” Greerin mukaan woxicin sopimuksen arvo on $1,365,000 dollaria. Sopimuksen arvoon sisältyy pelaajan kolmivuotinen palkka sekä hänen buy-out:n määrä.

Woxic valittiin vuonna 2019 HLTV:n TOP-20 rankingin sijalle 12. Hän oli tunnettu räjähtävästä pelityylistään, joka muovautui hänen käsittämättömän suuresta sensitivitystä.* Woxic pelasi ennen Cloud9:n visiittiään Mousesportsissa, jossa hän joutui myös penkille. Woxicin tasossa tapahtui suuri putoaminen vuosien 2019 ja 2020 välillä. Vuonna 2019 hänen rating oli 1.16 hänen impact ratinginsa ollessa vieläkin korkeampi – 1.21. Kuitenkin, kun vuosi vaihtui, ja maailmaan saapui LAN-turnaukset estävä COVID-19 -virus, oli woxicin taso kuin varjo entisestä. Vuonna 2020 hänen rating oli vain 1.05.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

Arvostetun sisäpiiriläisen neL:n mukaan woxicilla on tiettyjä ongelmia, jotka eivät ole pelin sisällä. Hänen mukaansa woxic ei ole ns. myrkyllinen eli haitallinen joukkueen ilmapiirille. NeL:n mukaan hänellä ei ole tiettyjä tarvittavia taitoja, joita maailman huipulla pelaamisessa tarvitaan.

Woxicin korvaisi entinen Chaosin pelaaja Xeppaa. Hän oli jo aikaisemmin linkitettynä huhuihin, joiden mukaan hän liittyisi Cloud9:n kokoonpanoon kuudentena pelaajana. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että hän korvaisi Cloud9:n 22-vuotiaan AWP-pelaajan.

Xeppaa on ollut yksi Pohjois-Amerikan lupaavimmista pelaajista. Hän on suoriutunut loistavalla tasolla ja joutunut jopa huijaussyytösten kohteeksi. Xeppaan vuoden 2020 HLTV rating oli 1.18.

Mikäli edellämainitut siirrot toteutuvat olisi Cloud9:n kokoonpano seuraava:

  • Ricky ”floppy” Kemery
  • Alex ”ALEX” McMeekin
  • William ”mezii” Merriman
  • Patrick ”es3tag” Hansen
  • Erick ”Xeppaa” Bach
  • Chrish ”Elmapuddy” Tebbit (valmentaja)
  • Josh ”m1cks” Micks (apuvalmentaja)
Jaa:

lisää samankaltaisia