Kirjoittanut mylly
ence CS:GO Uutinen

Suomalaispelaaja sergej pääsi HLTV:n maailman parhaiden pelaajien listasijalle 13.

Nuorena aloitettu harrastus on kantanut sergejn CS:GOn huipulle, hänen pelatessaan suomen menestyneimmässä CS:GO-joukkueessa ENCE. Vaikka itse joukkue on saanutkin kritiikkiä faneilta ja medialta kokoonpanomuutoksistaan viime vuoden aikana, on sergej jatkanut erittäin tasokasta peliään läpi somevihan ja suorituspaineiden.

Counter-Strikeen sergej tutustui jo nuorena, koska peli oli kaveriporukassa suosittu. Ajan myötä kuitenkin pelitaito harjaantui ja pelaamisesta tuli kilpailullisempaa. Vuonna 2015 sergej pelasi ensimmäiset FACEIT ja ESL cuppinsa, joiden jälkeen hän pääsi osallistumaan myös BYOC LAN -turnauksiin ollessaan 5CORE.RED joukkueen riveissä.

Serejn uskomaton pelitaito ja kypsä käytös saivat hänet nopeasti tunnetuksi Suomen CS-piireissä. Vain muutama vuosi ensimmäisistä turnauksista hän siirtyi pelaamaan suomalaisen ENCEn riveihin, ja vain vuotta myöhemmin ENCE olikin jo tuttu näky maailman top-ranking listojen top-10 kahinoissa.

Kuvassa alapuolella sergejn HLTV pelaajatilastot vuodelta 2019

Kuva: HLTV

ENCE sai paljon kritiikkiä vuonna 2019 tehdystä kokoonpano muutoksesta, kun  Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tilalle vaihdettiin yksi suomen huippupelaajista  Miikka ”suNny” Kemppi. Tämän hetken kokoonpanosta kaikilla on pelaajasopimus ENCEn kanssa keväälle 2021 asti.

Lähde: HLTV

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti