CS:GO - ESL One: Road to Rio: NIP - Astralis
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Tänään on paljon CS:GO pelejä tarjolla skenen faneille. Road to Rio – turnaus jatkuu molemmissa lohkoissa. Päivän mielenkiintoisin ottelu käydään A-lohkossa ruotsalaisen Ninjas In Pyjamasin ja tanskalaisen Astralisin välillä. NIP on aloittanut turnauksen kolmella voitolla ja on A-lohkon kärjessä ainoana joukkueena ilman tappioita.
Astralis on kolmesta ottelusta ottanut kaksi voittoa ja löytyy lohkon sijalta kolme. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran ESL Pro Leaguessa, silloin ruotsalaiset ottivat puhtaan 2-0 voiton.

hämääkö ninjojen vahva aloitus?

HLTV:n listan rankingista sijalla kolmetoista oleva NIP on osoittanut tasonsa alkuturnauksen aikana. Turnauksen ensimmäisessä pelissä ruotsalaiset kaatoivat ranskalaisen Vitalityn lukemin 2-1, sitten kaatui Dignitas helposti 2-0. Edellisessä pelissä tappion kokivat Miikka ”sunny” Kempin kipparoiman suomalainen ENCE.

Ottelut eivät ole kuitenkaan olleet pelkkää ruotsalaisten dominointia. Edellisessä ottelussa ENCE onnistui pistämään NIP:n koville kahden ensimmäisen kartan osalta. Kolmannessa kartassa esiin nousi kuitenkin Fredrik ”REZ” Sterner, joka Infernossa otti 21 tappoa ja kartta meni lopulta tylysti 16-5 lukemin ruotsalaisille.

Alkuillan ottelussa vastustajan taso nousee vielä pykälän ylemmäksi, joten tänään vaaditaan ruotsalaisilta paras mahdollinen esitys, jos voitosta aikovat taistella.

alkaako astralis löytämään peliään?

Astralis aloitti turnauksen hieman ruosteisesti, kun ensimmäisessä pelissä joutuivat tiukoille astetta heikompaa Complexityä vastaan. Monien vaiheiden jälkeen tanskalaiset onnistuivat voiton ottamaan kolmen kartan jälkeen 2-1 lukemin.

Maailmanlistan kolmonen otti toisessa ottelussa takkiin tämän hetken parhaimmalta joukkueelta fnaticlta kovan taistelun jälkeen kolmessa kartassa lukemin 2-1. Viimeisin ottelu oli sitten jo vahva osoitus juuteilta, kun Vitality kaatui helposti 2-0. Tuossa ottelussa ranskalaisilla ei ollut mitään mahdollisuuksia.

Onlinessa pelaaminen on ollut hankalaa tanskalaisille, sillä ennen RTR-turnausta pelatussa Pro Leaguessa peli oli jonkun verran hakusessa. Toki rima Astralisin pelaamiselle on korkea, sillä joukkue on ollut jo pitkään maailman kärki joukkueita. Pelejä seuraavien ihmisten mielestä joukkue on ajoittain ollut, jopa ärsyttävän hyvä. Heikkouksia on ollut tiimistä vaikea löytää, mutta nykyisen tilanteen takia pelataan onlinessa ja siellä tanskalaiset ovat osoittautuneet tavallisiksi kuolevaisiksi.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ!

karttavalinnoissa ei tänään yllätyksiä nähdä!

Tämän illan ottelussa karttavalintoja ei tarvitse kauheasti arvuutella. Molemmilta löytyy suoraan bannattavat kartat. NIP bannaa Dust2 kartan ja Astralis poistaa Miragen. Ruotsalaiset valitsevat tänään Vertigon, sillä edellisessä kohtaamisessa NIP voitti kyseisen kartan selkeästi lukemin 16-6
Juutit luottavat itselleen tuttuun ja turvalliseen Nukeen, jossa joukkue on parhaimmillaan ottanut 34 voittoa putkeen. Ratkaisevaksi kartaksi jää Overpass.

CS:GO PELIVIHJE: NIP – astralis

Tähän otteluun ehdottomasti paras kohde löytyy pelattujen karttojen määrästä. Kerroinasettelussa Astralis on laitettu liian isoksi suosiksi, joten siinä ei valueta pelaamiseen löydy. Yli 2.5 karttaa kuitenkin Olybetin hyvällä kertoimella maistuu lapulle!

Pelivihje: Yli 2.5 karttaa
Kerroin: 2,11 Olybet
Panos: ★ ★  ☆ ☆

Tästä GODSENT - ENCE ottelun vihjeeseen!
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia