CS:GO - ESL One: Road to Rio: North - Godsent
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Pelit jatkuvat taas ESL ONE Road to Rio – turnauksessa. Suomalaisille CS:GO seuraajille on tarjolla paljon katsottavaa, sillä turnauksen kaikki suomalaispelaajat ovat servereillä tänään. Pelipäivän avaava ottelu käydään B-lohkossa tanskalaisen Northin ja eri euroopan maista kootun Godsentin välillä.

Puhaltaako pohjoisen tuuli vastustajansa nurin?

North on aloittanut turnauksen yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Tulosta voi pitää kohtuullisena, sillä kahdessa ensimmäisessä ottelussa vastassa on ollut kaksi eurooppalaista huippujoukkuetta, Mousesports ja FaZe. Ensimmäisessä pelissä tanskalaiset haastoivat erittäin hyvin Nikola ”NiKo” Kovačin kipparoiman FaZen, mutta taipuivat kolmen kartan väännön jälkeen lukemin 2-1.

Toisessa ottelussa vastassa oli heikosti turnauksen aloittanut maailmanlistan nelonen Mousesports, jonka North onnistui päihittämään suoraan kahden kartan jälkeen 2-0. Ottelussa pelaajista nousi esiin tanskalaisten huippupelaaja Markus ”Kjaerbye” Kjaerbye, joka onnistui ottamaan 48 tappoa ja rating oli serverin paras 1,24.

Tämän päivän ottelussa on mielenkiintoista seurata sitä, kuinka tanskalaiset onnistuvat pelaamaan nyt kun joukkue lähtee ennakkosuosikkina ensimmäistä kertaa turnauksessa.

godsent taistelee pudotuspelipaikasta!

Godsent on aloittanut turnauksen samalla tavalla kuin päivän vastustajansa. Tuloksista löytyy yksi voitto ja yksi tappio. Ensimmäisessä pelissä Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä joukkue hävisi ranskalaiselle G2:lle tylysti kahden kartan jälkeen 2-0.

Turnauksen toisessa pelissä tappio ei todellakaan ollut kaukana – eilinen ottelu Copenhagen Flamesia vastaan oli kolmannessa kartassa Nukessa jo tilanteessa 14-13 tanskalaisille. Godsentin pelastajana toimi kuitenkin saksalainen Kevin ”kRYSTAL” Amend, joka ensin kierroksella 28 otti alivoimatilanteessa kolme tappoa ja tasoitti tilanteen. Seuraavalla kierroksella sama toistui ja sen turvin viimeinen kierros oli kosmettiikkaa.

Euroopplaiset siis pelastuivat yksilötaitonsa turvin nololta tappiolta huonoimmalla rankingilla turnaukseen tulleita tanskalaisia vastaan. Pelin tason täytyy nousta, jos Godsent haluaa voitosta taistella tänään.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ!

Tänään pelataan vihatussa vertigossa!

Molemmilla joukkueilla on karttatilastoita katsoessa laajat karttapoolit. Inhokkikartat kuitenkin löytyvät nopeasti, sillä North bannaa Trainin ja Godsent bannii tutusti Miragen. Valinnat ovat tänään yhtä selkeät – tanskalaiset valitsevat Vertigon, joka on ollut heille voitollinen kartta, ja Godsent valitsee heidän kartakseen kahden edellisen pelin tapaan Dust2. Ratkaisevaksi kartaksi joukkueet jättävät Nuken

CS:GO PELIVIHJE: North – godsent

Tämän päivän pelivihjeessä lähdetään tanskalaisten kelkkaan. Eilinen Godsent ei pystynyt vakuuttamaan ollenkaan, joten tästä syystä on helppo valita North -1,5 karttaa.

Pelivihje: North -1,5 karttaa
Kerroin: 2,68 Olybet
Panos: ★ ★  ☆ ☆

Tästä ENCe - Complexity ottelun vihjeeseen!
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 16:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia