Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Tällä kertaa huikeassa vireessä oleva ranskalainen G2 ottaa yhteen mousesportsin kanssa. Pelin voittaja etenee lohkon ratkaisevaan otteluun taistelemaan paikasta suoraan välierissä.

Kummatkin nousivat voittajina avauspeleissään, kun G2 tuhosi täysin australialaisen 100 Thievesin 2-0 häviten vain viisi kierrosta koko sarjan aikana. Mousesports taas teki selvää jälkeä kiinalaisesta TYLOOsta joka taisteli hieman enemmän vastaan, mutta taipui silti 2-0 (16-5, 16-10).

G2:n peli-ilme on sama kuin muutaman viikon takaisessa BLAST Premier Spring Series 2020:ssa ja jokainen pelaaja tykittää täysillä. Tiimistä ei tunnu löytyvän tällä hetkellä heikkoa lenkkiä ja on todella kummallista, että kertoimet tarjoavat mousesportsia peliin selvänä ennakkosuosikkina.

Mousesportsilta ei tietenkään voi ottaa mitään pois sillä hekin tällä hetkellä ovat melko liidossa. Tiimiltä löytyy yhtälailla tulivoimaa ja tiimin pelinsisäinen johtaja Finn ”karrigan” Andersen on löytänyt täydelliset kikat saada tiimistä kaikki irti.

Kummallakin tiimillä on hyvin laaja karttaosaaminen, mutta kumpikaan ei aivan liikaa Overpassista välitä vaikka sitä välillä mousesportsilta ollaankin nähty. G2 ei kuitenkaan sitä varmasti halua riskeeraa ja bannaa sen. Mousesports todennäköisesti tiputtaa Vertigon. Muuten kartat ovatkin näiden tiimien välillä erittäin tasaisia ja niitä on hyvin hankala ennustaa. Tänään kuitenkin olettaisin että nähdään Nuke, Train ja ratkaisijana Mirage.

Pelinsisäiset johtajat ovat usein tilastoiltaan muita heikompia, mutta G2:n Nemanja ”nexa” Isaković on osoittanut tämän täysin vääräksi. Serbialainen pelaa samalla tasolla kuin muut tiiimin tähdet ja tämä on muovannut G2:sta yhden vaarallisimpia tiimejä tällä hetkellä.

Vaikka mousesports on hyvä niin tänään pitää kyllä luottaa ranskalaisiin. Betway tarjoaa G2:n voitolle todella korkeaa 2.20 kerrointa huomioiden asettelut peliin. Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut Betwayn peli vaihtoehdot näet tästä.

Peli alkaa 16:30 tai hieman aikaisemmin jos edellinen peli päättyy nopeasti. Peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n toiselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti