ESL Pro League: Vitality - Ninjas in Pyjamas
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Sunnuntai-illan odotetuin ja jännittävin ottelu on varmasti ESL Pro Leaguen A-lohkon kärkikamppailu ranskalaisen Vitalityn sekä ruotsalaisen NINJAS IN PYJAMAS:n välillä. NiP on näyttänyt turnauksessa osaamistaan ja on tällä hetkellä turnauksen paras ja tasaisin joukkue. Vitality hakee vielä omaa peliään, mutta tulivoimaa joukkueesta löytyy entiseen tapaan. Odotettavissa onkin siis tasainen sekä viihdyttävä ottelu. 

Ruotsalaiset ovat yllättäneet turnauksessa tasaisuudellaan sekä tulivoimallaan, jota on nähty jokaisen pelaajan toimesta. NiP onkin ottanut turnauksen kolmesta pelaamastaan pelistä jokaisesta suvereenit 2-0 voitot. Mukaan kuuluu turnauksen avausottelussa voitettu, maailman parhaana joukkueena pitkään pidetty, Astralis. NiP:n yksilötaito on myös ollut turnauksessa omaa luokkaansa. Tästä esimerkkinä on heidän 17-vuotiaan superlupauksensa Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamoran rating, joka hipoo keskiarvoltaan kolmessa ottelussa 1,44. 

Vitality on ollut turnauksessa tulivoimainen, mutta jokseenkin ailahteleva. Ranskalaiset ovat voittaneet kolmesta pelatusta ottelustaan kaksi. Tappion he kokivat yllättäen venäläisjoukkue Spirittiä vastaan. Vitalityn pelistä huomaa, että joukkueen sisäiset muutokset, sekä kaikki taktiikat, eivät ole vielä selvillä tai loppuun asti hiottuja. Heidän vapaampi pelityylinsä antaa kuitenkin mahdollisuuden joukkueen tulivoimaisille yksilöille ja tähtipelaaja Mathieu”ZywOo”Herbautin AWP taidoille. ZywOo valittiin viime vuonna 2019 maailman parhaaksi pelaajaksi ja hän onkin Vitalitysta ainoa pelaaja, joka on tällä hetkellä ratingiltaan reippaasti plussan puolella.

Ottelun karttavalinnat seuraavat mitä luultavammin joukkueille tavallista kaavaa, kun Vitality poistaa Trainin ja NiP Dust 2. Pelattavaksi kartaksi ranskalaiset tulevat luultavasti valitsemaan Nuken, kun taas ruotsalaisilla on mahdollisuus valita heille kolmesta hyvästä kartasta sopivin (Inferno,Overpass tai Vertigo).  

Uskon, että molemmat joukkueet pystyvät voittamaan oman karttavalintansa ja näin ollen ottelu tullaan ratkaisemaan viimeisessä kolmannessa kartassa. Ottelusta odotetaan siis tasaista ja se voi kääntyä kumman tahansa eduksi, vaikka NiP onkin oletetusti ja kertoimien valossa ennakkosuosikki.  

Otteluun lähdetään siis pelaamaan kohdetta yli 2,5 karttaa Betsafen 2.05-kertoimella, Kohteen voit pelata täältä.
★ ★ ★ ☆ ☆

Muun pelitarjonnan löydät täältä.

Ottelua voit seurata kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata striimiä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti