Kirjoittanut mylly
CS:GO ence

Puolassa 25.2.–1.3. tullaan näkemään maailman todellinen CS-kärki, kun IEM Katowice 2020 -turnaus starttaa.

Helmi- maaliskuussa järjestettävään IEM Katowicen -turnaukseen on julkaistu seitsemän joukkuetta jotka pääsevät mukaan turnaukseen suoralla kutsulla.

Aiemmin turnaukseen oli paikkansa vahvistaneet fnatic, mousesports ja Astralis. Paikkansa Fnatic sai voitettuaan DreamHack Master Malmö 2019 -turnauksen, mousesports ESL Pro liigan finaalien kautta ja Astralis IEM Pekingin.

Turnaukseen kutsuttiin VitalityNatus VincereNinjas in PyjamasLiquidEvil Geniuses100 Thieves sekä Virtus.Pro. Tällä hetkellä turnauksessa siis tullaan näkemään ainakin yhdeksän tämän hetken maailmanrankingin top-10-joukkueista. Ainoana joukosta puuttuu FaZe Clan, jolla on mahdollisuus vielä kuitenkin päästä turnaukseen karsintojen kautta. Joukon ainoa joka ei yllä top-10 sijoituksille on Virtus.Pro joka on tällä hetkellä sijalla #17.

Yksikään suomalais joukkue ei suoraa kutsua turnaukseen saanut. Euroopan karsinnat pelataan 9.–10. tammikuuta.

Puolassa järjestettävässä jättiturnauksessa puolen miljoonan dollarin palkintopotista kilpailee 16 joukkuetta. Joukkueista kymmenen on selvillä, ja loput kuusi joukkuetta ratkaistaan alueellisilla karsinnoilla. Euroopan karsinnoista mukaan pääsee kolme joukkuetta ja Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Oseaniasta pääsee yksi kustakin.

Tässä lista IEM Katowice 2020 -turnaukseen tähän mennessä paikkansa varmistaneista joukkueista:

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: HLTV

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti