Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Illan viimeisessä matsissa vuoroon pääsee tanskalainen Astralis sekä ruotsalainen klassikkojengi Ninjas In Pyjamas eli tuttavammin NiP. Kertoimien valossa kyseessä pitäisi olla ”selkein” matsi kaikista kolmesta maanantain peleistä, joten hyvää vedonlyöntikohdetta on vaikea löytää.

Astralis on koko alkuvuoden 2020 kamppailut huonojen tulosten kanssa, jonka seurauksena he putosivat HLTV.org:n uusimmassa rankingissa sijalle 2 heti NaVi:n taakse. Blast Premier Spring Series 2020:n viimeinen sija ja jääminen ESL Katowice:n finaalin ulkopuolelle oli tanskalaisille varmasti kova paikka ja näytön halut tällä hetkellä ovat suuret. Astralis lähtee niin suurena ennakkosuosikkina peliin, ettei suoran voiton 1.12 kerroin ole houkutteleva.

NiP sen sijaan on tämän vuoden puolella menestynyt ihan hyvin. Viimeisimpänä saavutuksena Euroopan Minoreiden ensimmäisestä karsinnasta läpi pääseminen Europe Minor – ESL One Rio 2020 turnaukseen, josta kaksi parasta pääsee Rion lopputurnaukseen. NiP:n paras pelaaja karsinnoissa oli Nicolas ”Plopski” Zamora 1.25 ratingilla, jolta tarvitaan tänäänkin hyvä suoritus mikäli NiP haluaa viedä pelin kolmanteen karttaan. Sen sijaan suurin kysymysmerkki on edelleen NiP:n viimeisin lisäys vuoden vaihteessa: Tim ”nawwk” Jonasson, joka hakee vielä omaa rooliaan ninjojen riveissä. Nawwkilla on takana vain 18 karttaa NiP:in paidassa ja en usko että hän on vielä näyttänyt täyttä potentiaaliansa. Jos tänään askelmerkit sekä Plopski:lla ja nawwk:lla osuvat kohdalleen on yhden kartan varastaminen täysin mahdollista.

Karttoina tullaan luultavasti näkemään Inferno, Nuke ja ratkaisevana karttana Train. NiP ei halua pelata missään nimessä Overpassia, kumpikaan joukkueista ei ole suuri Vertigon ystävä kun taas toisaalta molemmilla on ollut historiallisesti hyviä tuloksia Nukessa.

Omalle lapulle tarttuu tästä parista over 2,5 karttaa kertoimella 2.70 (Betsafe) ★ ☆ ☆ ☆ ☆

Tästä pääsee katsomaan muitakin potentiaalisia vetoja Betsafen tarjonnasta.

Ottelu alkaa 23:00 ja sitä pääset seuraamaan englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti