ESL Pro League: natus vincere - og
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Kakkosvaiheen toinen päivä on pyörähtänyt käyntiin ja päivän toisena pelinä nähdään venäläisen Natus Vinceren ja suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n kohtaaminen.

NaVi nappasi eilen ensimmäiset pisteensä tanskalaisen Astraliksen kustannuksella. Avauskartta päättyi selvästi tanskalaisille 16-5, mutta tämä ei lannistanut maailman ykköstiimiä. Aleksandr ”s1mple” Kostylievin johdolla venäläiset kairasivat perinteiseen tapaan Dust2:sta voiton ja kolmannessa kartassa Astralis oli vain täysi vastaantulija. S1mple on ollut jälleen turnauksessa aivan järkyttävän hyvä ja 15 pelatun kartan jälkeen keikkuu vakuuttavalla 1.31 ratingilla pelaajien rankingin kärjessä Plopskin ja huNterin kanssa.

OG yritti parhaansa mousesportsia vastaan, mutta mouzin ollessa eilisessä vireessä niin ei vastustajalle paljoa mahdollisuuksia jää. Pistoolikierroksen jälkeinen kierros on ollut myös viime aikoina hyvin hankala OG:lle pistoolin voitosta huolimatta ja tällä tasolla sen ei pitäisi olla noin iso ongelma. Jos mouz sitä pystyi hyödyntämään noin hyvin niin NaVille sen pitäisi olla vielä helpompaa. Issa ”ISSAA” Muradin vire parissa viime pelissä on myös ollut hyvin kyseenalaistettavaa, koska pelaajan pitäisi pystyä huomattavasti parempaan.

OG tulee bannaamaan Overpassin ja NaVi Vertigon. Valintoina oletan NaVilta Trainia ja OG:lta Infernoa. Ratkaisijaksi jäisi Dust2.

OG:n pelin taso on hyvin heittelevää ja NaVi lähteekin peliin selvänä ennakkosuosikkina. Alkuturnauksesta venäläisten Ilya ”Perfecto” Zalutskiy oli joka pelissä selvästi tiimin heikoin linkki, mutta on parantanut huomattavasti turnauksen edetessä. NaVista ei tunnu tällä hetkellä löytyvän heikkoutta ja s1mplen pelatessa tavallista peliään ei tiimillä pitäisi olla isompaa ongelmaa tämänkään pelin kanssa.

Jälleen on täysi luotto venäläisiin ja -1.5 saa 2.00 kerrointa Betwaylta. Sitä pystyt pelaamaan täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

Natus Vincere – OG matsi käynnistyy tänään kello 19:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti