ESL Pro League: Natus Vincere - forZe
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

B-lohko on jälleen vauhdissa ja päivän toisena pelinä nähdään kahden venäläisen tiimin kohtaaminen, kun NaVi ja forZe ottavat yhteen. NaVin kone on yskinyt urakalla ja löytää itsensä pohjalta nollalla pisteellä, kun taas forZe on tähän mennessä kummatkin pelinsä voittanut.

Torstaina nähtiin mielenkiintoisia otteita NaVilta, kun tiimi otti yhteen saksalaisen BIGin kanssa. Aleksandr ”s1mple” Kostyliev oli ilmiliekeissä ja päätti pelin 81-36 tilastoilla, mutta siitä huolimatta NaVi taipui 0-2 (7-16, 20-22). Online on outo ympäristö tiimille, mutta ei suorituksen taso pitäisi laskea noin selvästi. Denis ”electronic” Sharipov ei ole vielä saavuttanut omaa tasoaan ja iso kysymysmerkki on milloin tämä tulee tapahtumaan. S1mple on ehkä pelin paras pelaaja, mutta ei hänkään pysty aina olemaan ratkaisija tiimilleen.

Forzelta ei odotettu paljoa ennen turnauksen alkua, mutta tiimi on ollut tähän mennessä todellinen valopilkku. Turnauksen siirtyminen onlineen on tietenkin auttanut osansa, mutta tiimi pelaa tällä hetkellä erittäin viihdyttävää Cs:sää. Tiimin ykköstähti Evgeny ”FL1T” Lebedev ei ollut parhaimmillaan tanskalaista Northia vastaan 2-0 (16-10, 16-12) voitossa torstaina, mutta muu tiimi nousi tällöin esiin. Tämä on suora etu NaViin nähden vaikka tiimin tähdet eivät olekaan aivan S1mplen tasolla niin nähtiin mitä BIG pystyi tekemään kun hyödynsi NaVin muun tiimin heikkoutta.

Kartoissa ei tänään varmasti tarjota yllätyksiä. Overpassia ja Vertigoa ei tulla näkemään ja NaVilta nähdään valintana jälleen Dust2. ForZelta odotan Infernoa, sillä vaikka Train olisi hyvä vaihtoehto myös niin NaVi on ollut tulessa siinä viime aikoina. Ratkaisijaksi jää Mirage tai Nuke.

NaVin online otteisiin ei vieläkään voi laittaa luottoa ja vaikka s1mple tarjoaisi samanlaista suoritusta kuin BIGiä vastaan niin on tiimi todella pahoissa ongelmissa. ForZe on ollut tähän mennessä selvästi parempi tiimi kokonaisuutena ja NaVin ongelmia ei ole varmasti ratkottu muutamassa päivässä. BIG näytti miten muutaman pelaajan huippusuoritus nollasi NaVin ja forZella on materiaalia pystyä tähän myös.

Tänään lähdetään siis forZen matkaan ja Betway tarjoaa tähän kertoimen 3.20. Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun Betwayn pelitarjonnan näet täältä.

Peli käynnistyy lauantaina 19:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti