Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Päivän toisessa toisen aallon pelissä nähdään kohtaaminen ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin ja venäläisen Natus Vinceren välillä. Pelin häviäjä tippuu turnauksesta eli varaa virheisiin ei tällä kertaa ole.

Kummatkin ovat tähän mennessä voittaneet ja hävinneet yhden pelin. NiP aloitti turnauksensa 2-0 tappiolla (12-16, 10-16) ranskalaiselle Vitalitylle. Tämän jälkeen ruotsalaiset kuitenkin onnistuivat kaatamaan pohjois-amerikkalaisen Cloud9n vakuuttavasti 2-0 (16-2, 16-9). NaVi taas aloitti turnauksensa 2-1 voitolla (9-16, 16-14, 16-10) FaZesta, mutta kärsi samoin lukemin tappion ruotsalaista fnaticia vastaan (7-16, 16-14, 12-16).

Pelin ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä ja vaikka NiP pelasi eilen hyvin niin tänään on aivan toisen kalibeerin vastustaja edessä. Aleksand ”s1mple” Kostyliev on tavalliseen tapaan ollut NaVin selvä valopilkku, mutta normaalisti myös hyviä lukemia tuottanut Denis ”electronic” Sharipov on ollut melko vaisu. Tämä voi osoittautua ongelmaksi pidemmällä turnauksessa ja tämmöisissä peleissä vire pitäisi saada käännettyä.

Tim ”nawwk” Jonasson on alkanut asettumaan uuteen tiiminsä oikein hyvin ja oli Cloudia vastaan eilen muiden ninjojen kanssa erittäin hyvä. Ruotsalaiset eivät näyttäneet olevan ongelmissa missään kohtaa eilen, mutta tänään vaaditaan vielä paljon enemmän. NaVilla on reilusti enemmän kokemusta näistä peleistä ja Vitality näytti miten vahvoilla yksilöesityksillä NiPn pystyi hiljentämään helposti.

NiP on kummassakin edellisessä pelissään bannanut heti Dust2:n ja tänäänkään se tuskin muuttuu. NaVi on tehnyt samoin Vertigon kanssa. Vertigo on myös yksi NiPn parhaimpia karttoja joten he joutuvat tänään haastamaan venäläiset heitä suosivassa kartassa. Valintana NiP:ltä oletan Overpassia ja NaVilta Nukea. Ratkaisijaksi jää todennäköisesti Inferno tai Mirage.

NaVi on tänään joka osa-alueella vahvempi kuin NiP ja jos s1mple saa heräteltyä koko tiiminsä ei heillä pitäisi olla mitään ongelmaa viedä sarjaa puhtaasti nimiinsä.

Betway tarjoaa NaVin 2-0 voitolle 2.00 kerrointa ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut Betwayn pelitarjonnat näet täältä.

Peli alkaa 16:30 tai hieman aikaisemmin jos edellinen peli päättyy nopeasti. Peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti