ESL Pro League: mousesports - Natus Vincere
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

ESL Pro League on tarjonnut huikeita matseja muun urheilun ollessa tauolla. Tänään on jälleen isoja pelejä tarjolla – illan parasta herkkua lienee, kun mousesports kohtaa HLTV:n ranking numero ykkösen Natus Vinceren.

Ensimmäisellä kierroksella molemmat olivat oman lohkonsa ykkösiä.
Hiiret olivat kuitenkin selkeästi vakuuttavampia ottaen neljä voittoa ja häviten vain yhden. NaVilla oli käynnistymisvaikeuksia online peleihin – venäläistiimi hävisi kaksi ensimmäistä matsia heitä monta tasoa huonommille, saksalaiselle BIG:lle ja tanskalaiselle North:lle. Toisella kierroksella tiimit jakavat lohkon ykköspaikan ruotsalaisen fnatic:n kanssa – hiiret ovat kuitenkin kierroserotuksen turvin ykkösenä.

HLTV:n ranking-sijalla neljä oleva mousesports on ollut vakuuttava koko turneen ajan, ja on yksi ennakkosuosikeista voittamaan koko Pro Leaguen. Eilinen peli FaZe:a vastaan oli erittäin kova osoitus siitä, missä hiirien peli menee tällä hetkellä.
Maailmanlistan kymppi FaZe tarjosi loistavan vastuksen ja tällaisilla matseilla voitetaan yleisöä lajin pariin – tosin suomalaisen yleisön harmiksi matsi alkoi vasta lähempänä puolta yötä. Eilisen pelin parhaimmistoa hiirien puolella olivat, virolainen Robin ”ropz” Kool ja slovakialainen David ”frozen” Čerňanský. Molemmat kantoivat tiimiään huikeilla yksilösuorituksilta, varsinkin ”ropz” teki vaikuttavia clutcheja – esimerkiksi 1v4 tilanteen voitto oli upea.

Maailmanlistan ykkönen Natus Vincere elää tällä hetkellä täysin, maailman toiseksi parhaaksi pelaajaksi viime vuonna valitun Aleksandr “s1mple” Kostylievin, käsittämättömillä suorituksilla. Eilen Aleksi ”AleksiB” Virolaisen johtamaa OG:ta vastaan peli näytti olevan jo ohi, kunnes ensimmäisen kartan hävinneenä ja toisessa 6-12 lukemin tappiolla ollut Navi aloitti uskomattoman nousunsa, vetäen sen kuuluisan maton ”AleksiB:n” ja muun tiimin alta.
Venäläiset pelasivat käytännössä neljällä pelaajalla, sillä koko matsin aikana Kirill ”Boombl4” Mikhailov ei saanut koneensa näyttöä päälle. Tilastot olivat kaikissa kolmessa kartassa selkeästi heikoimmat, johon ei todellakaan ole varaa tämän päivän matsissa.

Karttavalinnat tulevat olemaan tämän illan matsissa erittäin tärkeät. Tiimeillä on yhdet selkeät inhokkikarttansa: mousesportsilla Overpass ja Navilla Vertigo – näitä ei tänään tulla näkemään. Hiirien valinta tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä Dust2 olisi varmasti hyvä valinta, mutta eilinen tappio FaZelle kartassa tuo oman mausteensa valintaan. Hiirien karttapooli on kuitenkin monipuolinen. Sama tilanne on venäläisillä. Eilen valinta oli Overpass, mutta kun se ei tänään onnistu, valinta kohdistuu Mirage:n tai junamaahan eli Train:iin. Arvioin, että kartat ovat tänään Dust2, Mirage ja decider Train.

Pelivihje illalle on Mousesports ML. En usko ”Boombl4” saavan näyttöä tänäänkään päälle ja se ratkaisee loppujen lopuksi voiton hiirille. Kohteella on maistuva Betwayn kerroin 1,90, jonka voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

mousesports – Natus Vincere matsi käynnistyy tänään kello 18:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti