FLASHPOINT 1: HAVU - c0ntact
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Suomalaisia CS:GO faneja hemmotellaan tänään oikein urakalla, kun suomalaisväriä nähdään eri turnauksissa. Muutamalla päivällä siirretty FLASHPOINT 1 -sarjan pelit jatkuivat lykkäysten jälkeen eilen ja tänään on vuorossa lohko-A:n peli jossa vastakkain ovat HLTV:n ranking sijalla #30 oleva suomalainen HAVU ja eurooppalaisista pelaajista koottu c0ntact, joka löytyy samaisen listan sijalta #19.
Eurooppalaisessa huipputiimissä on myös suomalaisväriä edustettuna, kun Otto ”ottoNd” Sihvo kohtaa vanhan joukkueensa. Toki HAVU:n rosteri on siltä ajalta jo muuttunut, mutta tuttu logo ja suomalaiset vastustajat saavat varmasti Oton näyttämishalut entistä korkeammalle.

HAVU sai kutsun FLASHPOINT:iin hieman yllättäen, sillä joukkue ehti jo karsiutua turnauksen karsintavaiheessa. Tällä hetkellä vellovan COVID-19:sta eli koronaviiruksen takia, joukkueita jättäytyi pois ja näin ollen HAVU sai kutsun. Tämä oli joukkueelle lottovoitto, vaikka toki omat riskinsä matkustuksessa ynnä muussa olikin. HAVU aloitti pelit yllätysvoitolla tanskalaisesta MAD Lionsista lukemin 2-1.
Joukkue oli ansaitusti erittäin iloinen voitosta, olihan otettu päänahka kuitenkin top-15 joukkueesta. Joukkueen paras tilastollisesti on ollut Lasse ”ZOREE” Uronen. Hän ja joukkueen pelin sisäinen johtaja Eetu ”SaW” Saha on saanut joukkueen loistavaan lentoon.

C0ntact ehkä vielä paremmin tässä vaiheessa tunnettu CR4ZY:na on pelannut vasta yhden pelin uudella nimellään. Tämä oli heidän lohkon ensimmäisessä pelissä, Copenhagen Flamesia vastaan. Tästä ottelusta eurooppalaiset eivät saaneet kummempaa haastetta, voitettuaan ottelun suhteellisen helposti 2-0.
Pelituntumaa porukalla on vähänlaisesti, sillä ennen Flashpointia he pelasivat DREAMHACK Anaheim:n karsinnoissa josta eivät selviytyneet jatkoon.

Karttavalinnoissa uskon HAVU:n bännäävän Infernon, jossa heidän rekordi on murheellinen 0-4 viimeisen kolmen kuukauden ajalta, valinnan osalta uskoisin Nuke:n olevan hyvä vaihtoehto, varsinkin Mad Lionsia vastaan siellä oli hyvää tekemistä. C0ntact bännää Vertigo:n, valinta tulee osumaan Dust2 tai Mirageen.
Mielenkiintoinen ottelu kaikinpuolin tulossa, rankingsijoituksista ei kannata hirveästi tehdä päätelmiä, sillä HAVU on matkalla ylös eikä ykkösjoukkueen paikka suomessa ENCEn edelle ole kaukana, varsinkin jos ENCE jatkaa samanlaista kyntämistä kuin koko 2020-vuoden.

Pelikohteemme tähän otteluun on HAVU:n voitto kertoimella 2.11, perusteluna kohteelle, se että pelituntuma on paljon parempi suomalaislla, tämän lisäksi ”liekki-Lasse” on ollut sen verran tulessa, että on varmasti yksi voiton takaajista suomalaisille. Vihjeen voit pelata tästä. ★ ★ ★ ★ ☆

Muun pelitarjonnan löydät täältä.

Ottelua voit seurata kello 22:00 ja halukkaat voivat seurata striimiä englanniksi Flashpointin viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: unikrn

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti