FLASHPOINT 1: HAVU - ENVY
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Tänään tiistaina riittää jälleen suomalaisväriä näyttöjen ääressä, kun FLASHPOINT 1 -turnauksen toisen vaiheen matsissa kohtaa suomalainen HAVU ja Pohjois-Amerikkalainen ENVY. Suomalaiset ovat olleet kovassa iskussa jo turnauksen ensimmäisessä vaiheessa, kun pääsivät aina lohkofinaaliin saakka. Siellä tuli kuitenkin tappio tanskalaista Mad Lionsia vastaan. Mielenkiintoinen matsi ehdottomasti tulossa, vaikka suomalaiset ennakkosuosikkina lähtevät.

HAVU:n reitti turnaukseen ollaan jo toistettu moneen otteeseen, joten se lienee jo tuttu. Riski reissun kanssa kannatti ja se on tuottanut neljästä pelistä kolme voittoa. Lähtökohtaisesti HAVU:n piti olla varsinkin ensimmäisen vaiheen lohkonsa heikoimpia. Suomalaiset ovat kuitenkin saaneet pelinsä tämän vuoden puolella huikeaan lentoon, eikä laskua ole havaittavissa.
Nousu kohti suomen ykköstiimin titteliä alkaa olemaan enemmän kuin lähellä. Matkaa ENCE:een on vielä hieman, niin HLTV:n listalla kuin tasollisesti. Toki jos voitokkaat peliesitykset jatkuvat vielä turnauksen edetesssä, niin ranking voi nousta vielä kohisten.

Tämän päivän vastustaja ENVY on hieman tuntemattomampi tapaus seuraajille, jotka on vasta viimeisen puolentoista vuoden aikana skeneä alkanut seuraamaan. Edellinen mainittava menestys Pohjois-Amerikan tiimillä on vuodelta 2015:sta, jolloin tuli Dreamhack:n voitto. Paljon on vettä virrannut sen jälkeen ja joukkue on valahtanut HLTV:n listan sijalle 53.
Viimeaikaiset esitykset ovat olleet kuitenkin kohtuullisen positiivisia. Pohjois-Amerikan minor -karsinta turnauksessa tiimi sijoittui sijalle 5-6, Flashpoint alkoi kuitenkin heikosti kun tappiot tulivat Gen.G:lle ja brasilialaiselle MIBR:lle. Toisen vaiheen NA:n tiimi aloitti kuitenkin voitolla Cloud9:sta, tämä tuonee pientä nostetta joukkueen pelaamiseen.

Karttavalintojen kanssa ollaan tänään varmoissa kantimissa. Havu menee samanlaisia reittejä kuin aiemmin turnauksessa. Suomalaiset bännivät Infernon ja valitsevat junamaan eli Trainin. ENVY bännää Vertigon ja luottanee Mirageen. Tarvittaessa tuleva kolmas kartta on mallia Overpass tai Nuke. HAVUn karttapooli on kuitenkin mittavasti paremmissa kantimissa, kuin vastustajalla joten tämän kautta lähdemme myös pelaamaan.

Vihjeemme tähän matsiin on HAVU:n -1,5 karttaa hyvällä Betwayn kertoimella 2,60, kohteen voit pelata täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆
Kohde sopii pelattavaksi myös sivustomme kerroinskabaan, josta voit voittaa 100€ paysafecardin, säännöt ja ohjeet skabaan tästä.

HAVU – ENVY matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Otteluiden liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti