FLASHPOINT 1: MAD Lions - MiBR
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Flashpoint 1 -turnauksessa käydään tänään myös ylemmän kaavion finaali. Ottelussa kohtaavat turnauksen ykkössijoitettu tanskalainen Mad Lions ja brasilialainen MIBR. Panokset ottelussa ovat tässä kohtaa turnausta tietenkin todella korkeat. Voittaja pääsee suoraan turnauksen loppuotteluun, kun taas häviäjä saa vielä uuden mahdollisuuden ja kohtaa alemman kaavion finaalin voittajan.

HLTV:n ranking sijalla 15 oleva tanskalainen Mad Lions on ollut selkeästi turnauksen paras tähän asti. Hävittyään ensimmäisen pelin suomalaiselle HAVU:lle, on tiimi mennyt voitosta voittoon. Ylivoimasta kertoo, että seitsemän edellistä matsia tanskalaiset ovat voittaneet kaikki menettämättä karttaakaan.
Voittoja katsellessa kannattaa kuitenkin huomioida se, että voitot ovat tulleet tanskalaisia heikommista joukkueista. Tämä on syytä huomioida, vaikka se ei vie mitään pois Mad Lionsin pelaamisesta. Vihaisten leijonien paras pelaaja tilastollisesti on ollut Lukas ”bubzkji” Andersen, joka on pelannut turnauksen läpi KD-ratiolla 1,26.

Ottelun toinen joukkue on brasilialainen MIBR, joka pääsi ylemmän kaavion finaaliin voittamalla HAVU:n loppujen lopuksi lukemin 2-1. Ottelu oli erittäin viihdyttävä ja on todettava se, että brassit onnistuivat vetämään niin sanotusti maton alta.
MIBR oli pahimmillaan kartan tappiolla ja toisessa kartassa Dust2:ssa 11-6 jäljessä. Lopulta kuitenkin Gabriel ”FalleN” Toledon johtama MIBR onnistui kampeamaan itsensä aina tasoihin ja lopulta viemään karttavoiton. Train olikin sitten brasilialaisten ylijuoksu. Pelin sisäisen johtajan ”FalleN” lisäksi argentiinalainen Ignacio ”Meyern” Meyer oli tuon ottelun selkeästi parhaimpia pelaajia serverillä.

Karttavalinnat illan jännitysnäytelmään ovat mielenkiintoiset. Mad Lions bännää Overpassin, tämän ollessa erityisen hyvä kartta MIBR:lle ja itse sitä eivät ole kauheasti pelanneet. Karttavalinta tanskalaisilla tänään on Nuke, sillä MIBR bännää tanskalaisilta heidän bravuurinsa eli Miragen. Brasilialaisten valinta on tänään Inferno, jossa brasilialaisilla on enemmän kuin hyvä sauma napata karttavoitto itselleen. Kolmanneksi kartaksi otteluun jää Train tai Dust2.

Pelivihjeenä otteluun valitaan, että tänään nähdään kaikki kolme karttaa. Yli 2.5 karttaa on lyötävissä Olybetin kertoimella 1,83, jonka voit pelata täältä! ★ ★ ★ ☆ ☆

Tälle päivälle on myös toinen vihje HAVU – Cloud9 peliin käy lukemassa se tästä!

Mad Lions – MIBR matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi Flashpointin viralliselta twitch-kanavalta.

Kuvalähde: unikrn

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia