Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Iltapäivällä nähdään uusinta avauspäivän kohtaamisesta venäläisen NaVin ja FaZen välillä. Voittaja varmistaa paikkansa jatkopeleissä ja häviäjä on ulkona turnauksesta.

Edellinen kohtaaminen päättyi venäläisten hyväksi, kun FaZe taipui 2-1 (9-16, 16-14, 16-10). Tuon pelin jälkeen on kuitenkin ehtinyt jo tapahtua. NaVi haastoi FaZen jälkeen ruotsalaisen fnaticin ja joutui taipumaan 1-2 (7-16, 16-14, 12-16). Freddy ”KRIMZ” Johansson pelasi järkyttävän hyvin ruotsalaisille ja Aleksandr ”s1mple” Kostyliev ei pystynyt samaan kun muulla tiimillä oli heikompi peli. Tämän jälkeen venäläiset lähtivät haastamaan ennakkosuosikkeina toista ruotsalaista tiimiä ja kaatoikin Ninjas in Pyjamasin puhtaasti 2-0 (16-3, 16-10).

FaZe taas pelasi NaVin jälkeen australialaista Renegadesia vastaan, mutta hyvästä Renegadesin yrityksestä huolimatta kaatoi FaZe heidät 2-0 (16-12, 16-10). Tämän jälkeen vastaan asettui ranskalainen Vitality ja tiimin ykköstähti Mathieu ”ZywOo” Herbaut pisti FaZen todella tiukoille. Tiukassa paikassa tiimin pelastajaksi kuitenkin nousi yllättävä pelaaja, kun nuori Helvjis ”broky” Saukants otti roolia ja kantoi tiiminsä tiukkaan 2-1 voittoon ranskalaisista (14-16, 16-11, 16-10).

Tänään asetelmat ovat aikalailla samanlaiset kuin avauspelissä. TIukka peli on varmasti luvassa, mutta NaVi on silti pieni ennakkosuosikki. Muut kuin s1mple eivät ole vielä löytäneet täydellistä virettä ja nyt on viimeistään aika alkaa heräillä. Broky oli eilen FaZen tähti, mutta muun tiimin pitää myös pystyä parhaimpaansa tänään.

Melko samanlaisia karttoja voi odottaa kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. FaZe ei pelaa Trainia ja NaVi ei taas Vertigoa. FaZelta nähdään varmaan jälleen Nuke ja NaVilta Dust2. Ratkaisijaksi jäisi joko Mirage tai jälleen Overpass.

Tasainen peli on varmasti jälleen luvassa siis ja mennään samalla kaavalla kuin edellisessä eli kolmen kartan jännitysnäytelmällä kertoimella 1.90 Betwaylla. Sitä voit pelata tästä. Rohkeimmat voivat myös pelata NaVin voittoa tähän. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut Betwayn pelitarjonnat näet täältä.

Peli alkaa 16:30 tai hieman aikaisemmin jos edellinen peli päättyy nopeasti. Peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti