Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Viimeiset viisi vihjettä ovat napsuneet kotiin ja nyt haetaan jatkoa tähän jatkopeleistä. Vain kuusi tiimiä on enää jäljellä ja tänään siirrytään legendaariselle Katowicen Spodek areenalle. ESL myös ilmoitti eilen ettei yleisöä voida päästää stadionille koronavirus tilanteen kehityksen takia. Pelit kuitenkin pelataan normaalisti ja päivän myöhemmässä puolivälierässä nähdään kohtaaminen venäläisen NaVin ja pohjois-amerikkalaisen Liquidin välillä.

NaVin tie finaaliin on ollut pidempi, kun tiimi joutui tulemaan alemman kaavion kautta tähän vaiheeseen. Eilen ratkaisevassa pelissä FaZea vastaan venäläiset olivat vahvempia 2-1 (8-16, 16-6, 16-14), kun Denis ”electronic” Sharipov päätti herätä pelaamaan viimein. Aikaisemmissa peleissä Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on kantanut tiimiään pois kiipelistä, mutta nyt jos kaksikko herää heidän normaaliin vireeseensä niin on Liquid todella pahoissa ongelmissa.

Liquid taas pelasi eilen ranskalaista G2sta vastaan pelissä jossa voittaja lunasti suoran välieräpaikan. Pohjois-amerikkalaiset eivät kuitenkaan päässeet peliin kunnolla mukaan ja G2:n tasoinen tiimi rankaisi tästä helposti. Liquid joutui taipumaan selvästi 0-2 (11-16, 10-16) ja nyt on viimeistään aika katsoa peiliin. Peli ei kulje lähelläkään niinkuin sen pitäisi ja vastukset eivät kuin kovene enää.

Tänään ei tulla näkemään Trainia taikka Vertigoa ja tämä iskee kapuloita kovaa Liquidin rattaisiin sillä Vertigo on ollut heidän yksi parhaitaaan viime aikoina. Valintoina oletan NaVilta jälleen Dust2:sta ja Liquidilta Miragea. Ratkaisijana tulee olemaan Overpass tai Inferno.

Kertoimet väittävät peliä tasaiseksi, mutta tähän mennessä nähdyn pelin perusteella ei ole epäillystäkään etteikö NaVi olisi pelin ennakkosuosikki. Fanien puuttuminen pelaa tänään osansa ja Liquid olisi todellakin tarvinnut heidän tukeaan. Russel ”Twistzz” Van Dulken on väläytellyt turnauksen aikana, mutta muun tiimin on pakko herätä auttamaan sillä NaVi ei tule armoa antamaan jos se vauhtiin pääsee tänään. G2 rankaisi Liquidin virheistä ja NaVi on varmasti valmis tekemään saman.

Tänään lähdetään siis venäläisten matkaan ja Betway tarjoaa NaVin voitolle kertoimen 1.85. Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut Betwayn pelitarjonnat näet täältä.

Peli alkaa 20:00 tai hieman aikaisemmin jos edellinen peli päättyy nopeasti. Peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti